Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp augusztus 10-16. – A csillagok éjszakája egy izgalmas hetet nyit...

Heti horoszkóp augusztus 10-16. – A csillagok éjszakája egy izgalmas hetet nyit meg minden jegynek!

A munkahelyen kamatoztassuk egyéni képességeinket a saját javunkra, ugyanakkor ne feledkezzünk meg a környezetünkben lévőkről sem. Ha segítőkezet nyújtunk, annak mi is hasznát vehetjük majd, ha nem azonnal, hát a későbbiekben. Legyünk résen az érzelmi manipulációval.

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hét.

Kos

Keresd az alkalmat, hogy kitűnhess valamiben. Jelentkezz olyan extra feladatokra, amelyekben kamatoztathatod, és egyben fejlesztheted is képességeidet. Ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásolják a munkateljesítményedet. Az lesz a legjobb, ha figyelsz és hallgatsz a kollégáidra és a vezetőidre is. Egy kis adok-kapok segít betekintést nyerni remek lehetőségekbe. Arra is alkalmad lesz, hogy valaki olyantól tanulj, akitől a legkevésbé számítanál rá.

 Bika

Egy ígéret, amit a hét elején teszel, a hűségedről tanúskodik. Olyan emberekkel vedd most körbe magad, akik a legjobbat hozzák ki belőled. Mondj keveset, de tégy annál többet, hiszen nem az alapján fognak megítélni, hogy mennyit nagyképűsködsz, hanem az alapján, hogy mit érsz el. A kedvességed és a jó szíved legyen az, amiért megjegyeznek. Az érzelmeskedés most rossz döntésekhez vezetne. Gondolkodj, mielőtt cselekszel és a tetteid következményeivel is számolj. A család és az otthon legyen az első.

Ikrek
Tölts több időt otthon vagy olyanokkal, akiket nagyon szeretsz. Egy kívülálló megpróbál összezavarni téged azzal kapcsolatban, hogy mik a prioritásaid. Kövesd a szívedet és bízz a megérzéseidben. Viseld nagyobb gondját a személyes dokumentációidnak. Frissíts jelszavakat, útlevelet és bármit, amit lejárt vagy lejári készül. Olyan emberekkel dolgozz össze, akik osztoznak az elképzeléseidben és ugyanazt élvezik, amit te is. Ne szédítsen meg valakinek a bókja és negédes gesztusai. Ha hiszékeny leszel, érzelmileg manipulálni fognak.

Rák

Csináld máshogyan a dolgokat, ha eddig nem volt szerencséd a szokásos rutinnal. Egy változtatás üdítő hatású lesz és el is nyered általa azt, amit elérni akartál. Az érzéseid valakivel vagy valamivel kapcsolatban fordulatot fognak venni. Maradj fegyelmezett és azon az úton haladj végig, amelynek legtöbb értelmét látod. Foglalkozz az elvarratlan szálakkal is ezen a héten, így sokkal jobban fog esni a továbblépés is. Tanulj a hibáidból és a tapasztalatokat használd fel a személyes kapcsolataid jövőbeli rendezésében. Ismerd fel, hogy melyek a szükséges és a felesleges dogok az életedben.

Oroszlán

Olyan emberekkel kerülj kapcsolatba a héten, akik motiválnak. A romantika felütheti a fejét a héten, ahogyan az ígéretek sorozata is. Ne hagyd, hogy a munkahelyeden vagy a baráti körödben bármilyen komolyabb változtatás megtörténjen. Légy boldog azért, amit a többiek elérnek, és vezetői pozícióba kerülhetsz. Abban az esetben oszd meg a véleményedet másokkal, ha azt szívélyes hangnemben teszed meg. Támogatást akarsz megnyerni magadnak, nem pedig eltolni azokat az embereket, akik hatással vannak a dolgok alakulására. Ne költekezz meggondolatlanul azért, hogy lenyűgözz valakit.

Szűz

Az egyszerűség és a mértékletesség legyen számodra most a prioritás. Tervezz valami szórakoztatót, de az ne legyen drága. Egy nap a vízparton, egy séta egy erdőben vagy parkban, esetleg egy otthoni relaxálás, ami a legjobb hatással lehet most rád. A tehetségedet használd valami jóra. Ha segítesz másoknak, azzal nem csak jutalmat, de remek lehetőségeket is bezsebelhetsz magadnak. Ne ítélj elhamarkodottan azzal kapcsolatban, hogy mások mit tesznek vagy mondanak. Egyesek úgy érnek el változást, hogy közben észrevétlenül cselekszenek. Nyisd ki a szemed és ismerd fel azokat a szituációkat, amelyek megváltoztatják az életedet.


Mérleg

Szentelj nagyobb figyelmet annak, hogy mások mit cselekszenek, így pontosan tudni fogod, hogy hogyan reagálj. A spontaneitás veszélybe is sodorhat. Pozitívan állj minden helyzethez, amely változtatásra vár és sok tapasztalatot szerezhetsz magadnak közben. Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy új. Az önfejlesztés fontossága előtérbe kerülhet. Gondold át, hogy mi tesz boldoggá, turbózd fel az önbizalmadat és hívd életre a terveidet. Ne bízz meg abban, amit valakitől hallasz a hétvégén, inkább menj a forráshoz és szerezd meg a tényeket te magad.

Skorpió

Keress új lehetőségeket a hét elejétől és egy olyan dologra bukkanhatsz rá, amely valóban érdekelni fog. Egy régi ismerőssel való kapcsolatfelvétel múltbéli emlékeket hoz a felszínre és eszedbe juttatja majd, hogy mi mindent értél el eddig. Beszélj valakivel, aki egykor motivált téged és egy olyan javaslattal lehetsz gazdagabb, amely segít pozitív változásokat elérni. Légy óvatos, hogy mit kívánsz a hét közepén. Egy érzelmi incidens belezavarhat egy otthoni vagy munkahelyi kapcsolatodba. Ne költs olyan dologra a hét vége felé, amire egyáltalán nincs szükséged.

Nyilas

Egy kiruccanás egy baráttal vagy egy családi összejövetel során olyan információkhoz jutsz, amelyek arra bátorítanak majd, hogy változtass az életmódodon. Tegyél róla, hogy a költekezés helyett inkább a spórolás oldalára billenjen a mérleg nyelve. Amit az esős napokra teszel félre, sokat fognak érni később. Közelítsd meg minimalista szemlélettel az életet. Ne keveredj bele valaki más dilemmájába. Jelenleg sokkal jobban teszed, ha a saját dolgoddal törődsz, és nem akarsz segíteni máson.

Bak

Figyeld meg a költekezési szokásaidat és igazíts ki minden lehetséges problémát a közeljövőben ezzel kapcsolatban. Ha anyagilag biztonságban érzed magad, azzal sok stressz lekerül a válladról. Szeretetet és tiszteletet úgysem vehetsz magadnak, azt csak kiérdemelni lehet. Fejezd ki az érzéseidet és általa tisztábban látod majd, hogy hol vagy most pontosan. Egy másfajta megközelítés talán segíthet, hogy megnyerd valakinek a támogatását. Csak abban az információban bízz, amit te magad szereztél meg. Fektesd le az irányelveket és kérdőjelezz meg minden homályos információt, aminek nem sok értelmét látod.

Vízöntő

Vegyél részt egy olyan eseményen, amelyen új kapcsolatokat építhetsz ki magadnak. Szerelem és romantika van megírva a csillagokban. Ne tégy meggondolatlan lépést vagy változtatást a hét elején. Gondolkodj el azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy egyesek bizonyos irányokba akarnak terelni téged. Hallgasd meg, hogy mások mit mondanak, de ne érezd magad rosszul amiatt, hogy nem akarsz valakinek a tervében részt venni. Te azon az úton kell, hogy járj, amely neked a legtöbb örömet hozza. Ne tévesszen meg valakinek a bókja és légy óvatos, ha valami túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen.

Halak

Légy mérsékelt azzal kapcsolatban, hogy mit tudsz felmutatni a környezetednek. Tedd meg a tőled telhető legtöbbet és hagyd, hogy mások ezt a saját szemükkel láthassák. A tetteiden keresztül nyerj magabiztosságot. Változást érhetsz el, ha segítő kezet nyújtasz valakinek vagy valakiknek. Egy váratlan ajánlat érkezhet be hozzád annak köszönhetően, hogy mit cselekszel, vagy hogyan viselkedsz másokkal. Csak olyasmit ígérj meg, amit teljesíteni is tudsz. Merülj el a családod történelmében és felfedezhetsz valamit, ami releváns az érzelmi, fizikai vagy anyagi jóléted szempontjából. Egy lehetőség, hogy találkozz valakivel a múltból, megvilágosító hatással lesz rád.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...