Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 18. – Bikák, Ikrek, Nyilasok, Vízöntők, Ikrek, Mérlegek –...

Napi horoszkóp július 18. – Bikák, Ikrek, Nyilasok, Vízöntők, Ikrek, Mérlegek – nem jó hírünk van!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Ne hagyd, hogy bárki bemesélje neked, túl sokat követelsz magadtól. Csakis te érzed, hogy mennyit akarsz kihozni magadból, ezért ha az eddigiektől is magasabbra vágysz, akkor kösd fel a nadrágot és hajrá!

Bika

Légy, aki lenni akarsz és ne az, amit mások elvárnak tőled. Lesz egy-két pont, amikor azt érzed, hogy a kollégák és a barátok megpróbálnak olyan irányba terelni, ami szerintük jó neked, de távolról sem lesz az. Mondj nemet bátran!

Ikrek

Mondd el a véleményedet őszintén, úgy, ahogy gondolod, és ne zavarjon, hogy mások talán megsértődnek miatta. Neked nincs időd arra, hogy mindenkinek a lelkét pátyolgasd. Persze, nem kell durvának lenned, de hazudnod sem.

Rák

Valami történni fog az elkövetkező 1-2 napon, ami a bevételedet befolyásolni fogja. Lehet, hogy vissza kell venned a költekezésedből és félretenni olyan összegeket, amelyeket eddig felelőtlenül elszórtál.

Oroszlán

Itt az ideje egy új kezdetnek, itt az ideje félretenni, amit eddig elértél és belevágni valami merőben másba. Ne félj félbehagyni azokat a dolgokat, amibe már nem teszed bele a szívedet. Eszerint nincs helyük az életedben.

Szűz

Meg kell birkóznod egy problémával, ami eddig álmatlan éjszakákat okozott neked. Tudod, hogy magától nem fog köddé válni, szóval szedd össze magad és tegyél végre pontot az ‘i’-re. Bármitől is féltél eddig, szembe kell nézned vele.

Mérleg

Lehet, hogy az életed mostanában kissé unalmas volt, de ne aggódj, lesz még részed izgalmakban a következő napokban. Több meghívás is érkezni fog hozzád, ráadásul olyan mennyiségben, hogy nem is fogsz tudni minden eseményen részt venni. Ám így is szuper ismeretségekre teszel szert.

Skorpió
A munka szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitás okozhat némi gubancot az elkövetkezőkben, szóval készülj fel bármire. Légy rámenős, de ne erőszakos, hagyd, hogy a világ lássa a tenni akarásodat.

Nyilas

Ha az elmúlt napokban azt tapasztaltad, hogy valami mindig visszatartott a céljaidtól, akkor ne aggódj, mert a következőkben új lendületet kapsz majd. Az már biztos, hogy tovább nem kell mások elvárásai szerint cselekedned.

Bak

Lehet, hogy nem érted, egyes emberek miért viselkednek úgy ahogy, ám a következő napok eseményei mindent tisztába tesznek majd. A hét végére megérted, hogyan kapcsolódik egyik dolog a másikhoz és mi a te szereped a nagy képben.

Vízöntő

Az elkövetkező pár napban érdemes lesz parkoló pályára állítani a szükségleteidet és azt tenni, amit mások kérnek tőled. Ez elsőre talán nem hangzik túl jó mókának, viszont olyan előnyeid származhatnak belőle, amikre nem is számítanál.


Halak

Tudod, hogy mit akarsz és azt is tudod, hogy hogyan szerezd meg azt, ám jó, ha előtte alaposan végig gondolsz mindent. Ez több munkát fog igényelni tőled? Le fog kötni olyan mértékben, amire nem vágysz? Válaszold meg ezeket a kérdéseket és csak azután dönts.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...