Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp április 23-29. – Légy nyitott a héten, nagy dolgok várnak...

Heti horoszkóp április 23-29. – Légy nyitott a héten, nagy dolgok várnak most rád!

Nagy változások hetének nézünk elébe. Érzelmi hullámokat tapasztahatunk meg. Anyagi helyzetünk és hivatalos ügyeink fokozott figyelmet kívánnak tőlünk. A munkahelyen pedig érdemes lesz a kapcsolatok ápolására fektetni a hangsúlyt.

Kos

Egy elhamarkodott cselekvés a hét elején érzelmi zavarokhoz vezethet. Kontrolláld a türelmetlenségedet és használd az energiádat valamilyen konstruktív dologra. A hét közepén fókuszálj a társasági eseményekre és a kapcsolatépítésre, melynek segítségével más perspektívát nyerhetsz az előrelépéshez. Ne oszd meg az ötleteidet mindaddig, amíg ki nem ejtetted az előre látható problémaforrásokat. Ne engedd, hogy feldühítsen az előtted álló befejezetlen feladathalmaz.

Bika

Érzelmi hullámzásokban lesz részed a hét elején egy otthoni ügy vagy valamely személyes kapcsolatod miatt. Minél több időt fordítasz a szeretteiddel való törődésre, annál nagyobb fejlődést érhetsz el. Ne dühítsen fel egy hét közepén történő dolog. Nézz a mélyére és ahelyett, hogy mást akarnál megváltoztatni, inkább koncentrálj a saját oldaladra. A kemény munkád végre kifizetődik, ne engedd, hogy más arassa le a babérokat helyetted.

Ikrek

Ha a hét elején úgy érzed, hogy ideje változtatni, akkor tedd meg. Ne engedd, hogy az érzelmeid diktáljanak, amikor mások tetteire vagy szavaira reagálsz. Válogasd meg a szavaidat bölcsen és a hét közepére eléred, amit szeretnél. Tanulj azokból a tapasztalatokból, amiket a hét vége felé szerzel. Egy beszélgetés olyan információkhoz fog juttatni, amelyek teljesen megváltoztatják az eddigi véleményedet valamiről.

Rák

Nyugtasd le magad a hét elején és ne engedd, hogy mások dolgai zavarjanak téged. Találkozz hasonszőrű emberekkel vagy foglalkozz egy olyan projekttel, ami pihentetőleg hat rád. Fontos, hogy elegendő időd legyen a saját dolgaid elintézésére és ne a másokéval terheld le magad. A hét vége felé a partnerség és a személyes kapcsolataid kerülnek előtérbe. Hallgass meg másokat és oszd meg te is az érzéseidet, megoldást fogsz találni a meglévő problémáidra.

Oroszlán

Érzékeny kérdések kerülnek a terítékre a hét elején, így hát jó, ha időt szánsz a panaszok meghallgatására és a megfelelő megoldások megtalálására. Próbáld meg a terveidet a költségvetési kereteken belül tartani. A mérsékletesség kulcsfontosságú az ivás, evés vagy bármilyen olyan cselekvés közben, amellyel túlzásba esve problémáid lehetnek. Vigyázz, mert érzelmileg is túlreagálhatsz valamit.

Szűz

Figyelj arra, mi zajlik körülötted és igyekezz bölcs döntéseket meghozni valamilyen fontos családi ügyben vagy baráti és egyéb személyes kapcsolat rendbe hozása céljából. A hét közepén hamis vagy elavult információk birtokába kerülhetsz. Először vizsgáld meg a tényeket, mielőtt olyan dolgot terjesztenél, amely másnak kárára lehet vagy a te hírnevedet csorbítja. Vegyél részt egy munkahelyi eseményen, ahol fejlesztheted a kapcsolataidat.

Mérleg

Tartsd magad távol a hét elején mindazoktól, akik bosszúságot okozhatnak neked. A családi viszályok eléggé ki fognak meríteni. Egy személyes vagy otthonnal kapcsolatos kiadás megnyirbálja egy kicsit a pénzedet. A partnerkapcsolataidat türelmesen kell kezelned a hét közepén. Egy érzelmi változás jelentősen befolyásolja majd az otthoni életedet vagy egy személyes kapcsolatod alakulását.

Skorpió

Egy régi baráttal, szerelemmel vagy rokonnal való találkozás miatt egy nagyobb autóútra fogsz indulni a hét elején. Ne engedd, hogy az érzelmeid átvegyék feletted az irányítást. Az irracionális cselekedetek most nagyon kiszolgáltatott helyzetbe keverhetnek. Munkavégzés közben maradj produktív és a személyes problémáidat tedd egy kicsit oldalra. Képes leszel egy negatív helyzetből pozitívat formálni, ezzel jó helyzetbe fogsz kerülni.Nyilas

Tartsd a szemed a pénzeden, a jogi ügyeken vagy az egészségeden, amivel most foglalkozol. Ne hagyd, hogy más vegye át az irányítást felette. Jobb számot vetned az életeddel és néhány apró változtatást eszközölni az egészségeddel kapcsolatosan, hogy felturbózhasd az energiaszintedet. Vegyes információkhoz juthatsz a hét közepén. Ha valamit nem értesz, inkább kérdezz, ne találgass, mert olyan dolgot tehetsz, amit később megbánhatsz.

Bak

Légy nyitott azokkal, akiket szeretsz. Sok mindent képes leszel elérni, ha hajlandó vagy meghallgatni másokat és kompromisszumokat kötni. A hét közepén egy tárgyalás sikerhez vezethet. Valamilyen vagyontárgyadhoz, ingatlanodhoz kapcsolódó ügylettel stabilizálhatod a pénzügyi jövődet. Az otthonod fejlesztésére kerül a hangsúly.

Vízöntő

A hét elején a személyes dokumentumaidat érdemes összerendezned és az adóügyeidet áttekintened. A hét közepén szeretnél valamilyen változást tenni, amely nagy befolyást fog gyakorolni egy személyes kapcsolatodra. Ne reagáld túl a dolgot, mert még olyat tehetsz, amit később megbánsz. Fogadd el a jó tanácsokat. Az otthon töltött hétvége segít átértékelni mindazt, amit az elmúlt időszakban történt és segít pozitív változásokat tenni a jövőre vonatkozóan.

Halak

Segíts a barátaidnak vagy vegyél részt olyan eseményeken, amelyek a segítségnyújtást okán szerveződnek és egy olyan emberrel találkozhatsz, aki hasonló gondolkodásmóddal és célokkal rendelkezik, mint te. Nézd át a szerződéseidet és a pénzügyi befektetéseidet. Valaki kihasználhat téged, akiben túlzottan megbízol. Ne oszd meg a személyes adataidat vagy jelszavaidat akárkivel. Most a partnerség fog prioritást élvezni. Az, hogy mennyire tudsz jól dolgozni a társaddal, meghatározza, hogy mennyi mindent leszel képes elérni.

tudasfaja.com

Kövess Minket Minden Nap! Égi Útmutatás, Horoszkóp, Ezotéria

loading...