Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Heti horoszkóp április 12.-18.- Ez a hét más lesz, mint a többi!

Heti horoszkóp április 12.-18.- Ez a hét más lesz, mint a többi!

Ezen a héten a szabályok betartása sokkal kifizetődőbb lesz, mint bármikor. Legyünk őszinték az elképzeléseinkkel és érzéseinkkel kapcsolatban, ugyanakkor figyeljünk a manipulatív akciókra a környezetünkben.

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat az előttünk álló héten.

Kos

Gondold át, hogy mit tudnál tenni az egészséged fejlesztése érdekében. Hallgass figyelmesen. A szabályok betartása lehetővé teszi, hogy anyagi vagy jogi problémákat előzz meg. Figyelj a részletekre és maradj tényszerű, amikor hivatalos ügyekkel foglalkozol. Oszd meg a gondolataidat és érzéseid, amelynek hatására pozitív változást hívhatsz az életedbe, ami az eddigi bizonytalanságot is képes lesz eltörölni.

Bika

Koncentrálj az anyagiakkal kapcsolatos dokumentáció rendezésére. Az otthonodban nyugalomra lelhetsz. Végezd el a kötelező feladataidat te magad, ne akard másokra bízni és ne is bízz meg 100%-ig másban. Ezzel biztosíthatod, hogy minden idejében kész lesz és elhárítod a lehetséges csalódottságot és a dühöt is. Lelkesedésed egy jó tervvel fog párosulni, az eredmény pedig egy nagyon előnyös lehetőség lesz. Tárgyalási képességeddel sokat elérhetsz. Tartsd magad a szabályokhoz, hogy elkerüld a hibázást.

Ikrek

Maradj realisztikus és minden egyes forintot úgy költs el, hogy annak értelme legyen. Az otthoni fejlesztések sem kell, hogy költségesek legyenek, ha magadnak dolgozol és alaposan átgondolsz mindent. Légy óvatos valakivel, aki rád akar sózni egy “kihagyhatatlan” ajánlatot. Ne hagyd magad rábeszélni, tanulj meg nemet mondani és kamatoztasd a tapasztalataidat. Távolodj el a kihasználó emberektől.

Rák

Lépj kapcsolatba emberekkel a múltadból, érdekes dolgokra fogsz rádöbbenni ennek hatására. Amit felfedezel, nagy löketet fog adni ahhoz, hogy valami új dologba kezdj bele. Engedd el a negativitást és tedd bele a szíved valamibe, ami igazán fontos számodra. Egy otthoni változtatás kapcsolati javuláshoz és stressz csökkenéshez fog vezetni. Ne hagyd, hogy a bürokrácia felbőszítsen, higgadtan kezeld az ügyeket. Töltsd a hétvégédet egy olyan személlyel, akit igazán szeretsz, a kapcsolatotok javára fog válni.

Oroszlán

Tartsd távol magad a szeszélyes viselkedéstől és az olyan emberektől, akik más irányba tartanak, mint te. Védd a jó hírnevedet, a vagyonodat és a lelki jóllétedet. Ahogy haladsz előre, mélyítsd a tudásodat, de ne hagyd figyelmen kívül az eddigi tapasztalatokat sem. Keress olyan lehetőségeket, amelyek esetében szabadon használhatod a kreativitásodat és nem vagy keretek közé zárva. Az egyediséged a személyiséged része és hagynod kell azt fényesen ragyogni.

Szűz

Vegyél részt olyan eseményeken, ahol idősebbekkel és fiatalabbakkal is találkozhatsz. A meglátásaik sok érdekes dologra fogják felnyitni a szemedet. Oszd meg a gondolataidat és érzéseidet és olyan visszacsatolásokban lesz részed, amelyek hatására kapcsolataidat és egészében a jövődet is képes leszel pozitívan formálni. Foglalkozz az önfejlesztéssel is. Gondold át, hogy a tetteid milyen módon befolyásolják a szeretteiddel való kapcsolatodat. Egy rövidebb utazás vagy egy nagyobb beszélgetés nagy hatással lesz a jövőbeni terveidre.


Mérleg

Gondold át alaposan, hogy mire fordítod az energiádat. Ne hagyd, hogy valaki kihasználjon, vagy olyan kötelezettségeket varrjon a nyakadba, amik nem is rád tartozik. Azokra a projektekre koncentrálj, amelyekkel változás érhető el. Ha kollégákkal, feljebbvalókkal vagy hivatalnokokkal tárgyalsz, akkor törekedj az átláthatóságra, csökkentsd a kudarc lehetőségét. Ha valaki arra ösztönözne, hogy légy tisztességtelen, akkor azonnal hagyd ott. Olyannal töltsd az idődet, aki szeret, ne olyannal, aki elvárásokat támaszt eléd.

Skorpió

Ne hagyd, hogy az apróságok zökkentsenek ki az egyensúlyodból. Foglald le magad kreatív kísérletezéssel, tényfeltárással. Tartsd a megfelelő tempót és kerüld a káoszt. Érdekes meglátásokra tehetsz szert, ha kevésbé szerencsés személyeken segítesz. Dolgozz együtt valakivel, akit tisztelsz és szeretsz, ez közelebb fog titeket hozni egymáshoz. Érzelmi manipuláció következhet be a közeledben, amely a pénzedet vagy a magánéletedet károsíthatja. Ha viszályba bocsátkozol valakivel a rokonok közül, annak olyan következménye lehet, amit nagyon meg fogtok bánni és nehéz lesz belőle kimászni.

Nyilas

Amire most szükséged van, az békesség és szeretet. Tekints el az emberek hibáitól és koncentrálj a pozitív személyiségjegyekre és tettekre. Egy érzelmi incidens miatt kérdések merülnek majd fel benned a magánéleteddel kapcsolatban. Gondolkozz el azon, ami kiszivárog és cselekedj annak megfelelően. Olyan lehetőséggel fogsz szembekerülni, amely változást hozhat az életedbe. Vedd számításba az előnyöket és hátrányokat és a hosszú távú kimenetelt is. Érzelmi manipulációra alapozott meggyőzési technikákat alkalmazhatnak nálad, így légy résen. Figyelj rá, mi lehet a mögöttes motiváció.


Bak

Óvd a jó hírnevedet. Tisztázd, hogy hol a helyed, mit akarsz csinálni és hogyan akarsz odáig eljutni. Ezzel megelőzheted, hogy valaki azzal gyanúsítson, hogy félrevezetted őt. Egy érzelmi probléma ellenállást válthat ki valakiből. Gondold át, hogy hogyan elégíthetnéd ki mindenki vágyát úgy, hogy a saját érdekeid se sérüljenek. Végezz valamilyen fizikai aktivitást, amivel csökkentheted a rád nehezedő stresszt és felkészülhetsz a következő lépésre. A harag soha nem szolgálja a céljaidat, ezt ne feledd.

Vízöntő

Egy kiszámíthatatlan helyzet alakul ki, amelyet fontos lesz figyelemmel kísérni, mielőtt bármilyen lépést is megtennél. Vizsgáld meg a motivációkat mindkét oldalon, mielőtt döntést hoznál. Egy partnerkapcsolat megpróbáltatásokkal teli lesz, ha mindketten stressz alá kerültök, és bizonytalan úton haladtok előre. Nyiss a lehetséges megoldások felé, kezdeményezz beszélgetést. Óvatosan kezelj egy érzelmi helyzetet a hétvégén, mielőtt bármit mondanál vagy tennél, gondolkozz.

Halak

Ne akarj nagy ügyet csinálni egy olyan dologból, ami lényegében semmiség és következtetést se vonj le belőle. Hallgasd meg, amit mások mondanak, de ne feledd, semmi sem az, aminek látszik. Tisztázz minden félreértést valakivel kapcsolatban és meg fogod találni a módját, hogy tovább lépj és a lehető legtöbbet hozd ki a helyzetből. A segítségedet jó ügy érdekében ajánld fel és ne várj el semmit cserébe. A jótékonyságod tiszteletet és elismerést fog eredményezni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...