Kezdőlap EZOTÉRIA Heti horoszkóp 09.11.-09.17. – Sokan számíthatnak sorsdöntő változásra, nagy anyagi bevételre…

Heti horoszkóp 09.11.-09.17. – Sokan számíthatnak sorsdöntő változásra, nagy anyagi bevételre…

Hirdetés

2017. szeptember 11.- 17. egy különleges hét lesz minden csillagjegy életében. Sokan számíthatnak sorsdöntő változásra, nagy anyagi bevételre…

Kedves Kosok!

Mivel képtelenek nyugalomban és békességben élni, ezért szinte kiprovokálják az élettől, hogy valamilyen váratlan formában egy hadszíntér kellős közepén találják magukat. Ahelyett, hogy törekednének a harmonikus emberi kapcsolatokra, folyton-folyvást harcolni akarnak. Persze meg is kapják az élettől a lehetőséget, de az már kevésbé fog Önöknek tetszeni, hogy nem az előre elképzelt esélyek szerint zajlanak az események. Most bizony könnyen megeshet, hogy vereséget szenvednek.

Hirdetés

Kedves Bikák!

Hosszú megfontolás után mégiscsak arra a következtetésre jutnak, hogy engednek a szenvedélyek csábításának. Komoly döntéshelyzetbe kerültek, mivel az élet felkínálta, hogy most lemondhatnak valamiről, amihez nagyon ragaszkodnak. Ezért tépelődtek mostanában oly sokat, és végül mégis úgy döntenek, hogy nem mondanak le, hanem engednek továbbra is a csábításnak. Túl szép ez a dolog ahhoz, hogy el tudják engedni. Lehet hatalom, lehet pénz, de az is lehet, hogy egy különleges szexuális kapcsolat tartja foglyul Önöket.

A cikk folytatásért kattints ide!

Hirdetés