Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Mindig finom illat volt a szomszédasszonyomnál. Aztán elmondta, mi a titka, azóta...

Mindig finom illat volt a szomszédasszonyomnál. Aztán elmondta, mi a titka, azóta én is ezzel a keverékkel fújom be a lakást

Az otthonunk tisztán tartása elengedhetetlen ahhoz, hogy magunk és családunk egészségét megőrizhessük. Mint tudjuk, egy olyan házban, ahol a kórokozók felszaporodnak, könnyebben megbetegedhetünk. Bár sok időt és munkát igényel, de a megfelelő higiénia mindig megéri a befektetett energiát. 

Egy háziasszony dolga sosem egyszerű, főleg, ha egy egész család után kell takarítania. Ráadásul extra feladat olyan módon végrehajtani a folyamatokat, hogy az ne legyen káros a szerettei egészségére.Rengeteg terméket használunk fel az otthonunkban, hogy minden egyes szennyeződést a legnagyobb hatékonysággal tudjunk eliminálni. Kellő körültekintést igényel, hogy a környezetkímélő szempontokat is figyelembe vegyük. Ami kíméletes a természethez, az kíméletes a családnak is.

A tisztaság és a kíméletesség mellett a másik szempont az illat. Szeretjük azt, ha a levegő olyan aromákkal teli, amelyek a frissesség érzését adják meg számunkra. Ilyenkor érezzük magunkat a legkényelmesebben.

Erre szeretnénk most bővebben kitérni és ajánlani nektek egy olyan egyszerű, nagyszerű és kímlétes házi keveréket, amely fantasztikus illatúvá varázsolja az otthonotokat úgy, hogy még pénztárca kímélő is.

Amire szükség lesz:  • 1 evőkanál szódabikarbóna
  • 3 evőkanál ruhaöblítő
  • 3 csésze víz
  • Spricnis flakonElkészítési és felhasználási mód:

Először is tedd fel a vizet melegedni. Miközben melegszik, öntsd bele a szükséges mennyiségű, tetszés szerint kiválasztott öblítőszert a flakonba. A szódabikarbónát keverd ki a meleg, de nem forró vízzel. Ezt szintén öntsd bele a flakonba. Zárd le és rázd össze jó alaposan.

Miután kitakarítottad a házat, annyit kell tenned, hogy a bepermetezed vele az összes helyiséget. A kritikus pontokon a sarkokba is fújhatsz belőle. Fontos, hogy meggyőződj róla, hogy jó alaposan fel van-e rázva a keverék. Ily módon az öblítő nem károsíthatja a falakat és a bútorokat a szódabikarbóna jelenléte miatt. A végeredmény pedig kíméletes, friss aroma az egész otthonban.

tudasfaja.com

loading...