Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas botrány! Gáspár Laci élő adásban bakizott Kóbor János X-Faktoros megemlékezésén –...

Hatalmas botrány! Gáspár Laci élő adásban bakizott Kóbor János X-Faktoros megemlékezésén – videó

Az X-Faktor negyedik élő show-ja, azaz az elődöntő, Kóbor Jánosra való emlékezéssel kezdődött. Ám nem alakult minden úgy, ahogy eltervezték.

 

A múlt héten jött a szomorú hír, miszerint 78 évesen elhunyt az Omega együttes frontembere, Kóbor János. Az X-Faktor elődöntőjében, szombaton is megemlékeztek róla: a mentorok bevonulásánál levetítettek egy videót, illetve Gáspár Laci előadta a Gyöngyhajú lány című dalt.

Néhányan azonban észre vehették, hogy a produkcióba váratlan baki csúszott, mivel Gáspár Laci a refrén második részénél gyöngyhajú lány helyett már zöld hajú lányt énekelt. A YouTube-ra már felkerült a videó, amiben jól hallható a rontás, így biztosan emlékezetes marad a megemlékezés.


 

@mark.hoovertíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj #gasparlaci #ződhajulany #omega #xfaktor #gyöngyhajulány #gyongyhajulany♬ eredeti hang – mark.hoover

 

Gáspár Laci egyébként az előadás után elárulta, mi történt. Állítása szerint izgult, és nagyon zavarban volt, ezért történt, hogy hibázott. A műsorvezető, Miller Dávid a megnyugtatása végett közölte, nincs ezzel gond, bárkivel megeshet, ennek ellenére nagyon jól énekelt.


Frissítés: Gáspár Laci is megszólalt, vélhetően az ügyel kapcsolatban: az alábbi bibliai idézettel üzent a károgóknak.

 

loading...