Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas adósságot hagyott maga mögött Berki Krisztián

Hatalmas adósságot hagyott maga mögött Berki Krisztián

Hirdetés

Egy hónapja hunyt el Berki Krisztián, az élet pedig, ha szomorúan is, zép lassan kezd visszabillenni a normális kerékvágásba özvegye, Renáta, azaz Mazsi számára.

 

Hirdetés

 

 

A váratlan tragédia után az asszony jó darabig hallgatásba burkolózott, ám az utóbbi időben egyre gyakrabban posztol a közösségi oldalán, a téma pedig az újrakezdés.
Ugyanis hiába a fájdalom, az élet megy tovább, és Mazsinak a közös kislányuk, Emma miatt is erősnek kell lennie, fel kell készülnie a Krisztián nélküli évekre, amihez maga a ksilány és a munka nyújthat támaszt.– Nagyon erős a kis Emma miatt, a vele töltött időbe és a munkába menekül – mondta lapunknak egy, a neve elhallgatását kérő ismerős. – A vállalkozása mellett a férje által hátrahagyott ügyeket is igyekszik intézni, amibe a tartozások felszámolása is beletartozik.
Úgy értesültünk ugyanis, hogy a közösségi oldala szerint nagyvilági életet élő volt Fradi-vezér vagyon helyett több tízmillió forintnyi adósságot hagyhatott maga után.– Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye.

Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem – mondta korábban lapunknak egy ismerős.
Korábban arról írtunk, hogy egykori fővárosi lakása felújításának tízmillióra rugó költségével is adós volt, ahogy a volt párjának megítélt gyerektartás összegét sem fizette ki az izomceleb, akinek ezek mellett is akadt még restanciája. Ezt értesüléseink szerint Krisztián édesapja segítségével igyekszik kiegyenlíteni vagy legalább csökkenteni Mazsi.Mint korábban megírtuk, a szóban forgó lakást még Berki halála előtt eladták, az abból befolyó pénz egy részét is fordtíhatták a tartozások kiegyenlítésére.

– Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette – tudtuk meg egy informátorunktól.Kerestük az özvegyet és Krisztián édesapját, Ferencet is, ám eddig nem értük utol őket. Az édesapa jogi képviselője is csak szűkszavúan reagált megkeresésünkre.

– Még az is az ügyvédi titoktartás körébe tartozik, hogy én vagyok-e a szóban forgó illető ügyvédje – zárta rövidre a beszélgetést dr. Szilvási Csaba.

Hirdetés