Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ez a három legokosabb csillagjegy. Te közéjük tartozol?

Ez a három legokosabb csillagjegy. Te közéjük tartozol?

A horoszkópod sok titkot felfed, többek között azt is megmutatja, hogy mennyire vagy okos és mik az erősségeid, gyengéid. Lássuk melyek a legintelligensebb csillagjegyek!

Első : Ikrek

Az ikrek hatalmas intelligenciával rendelkezik. Fantasztikus kommunikációs képességük van. Könnyen tanulnak, így az üzleti életben is jelentős sikereket érhetnek el. Meg kell tanulniuk az emberekkel bánni, ha jó vezetők akarnak lenni. Jól kommunikálnak, azonban az egoista természetük sok problémát okozhat. A gondolkodásmódjukkal általában nincs baj, csak a viselkedésükkel szokott probléma adódni. Hamar elveszítik a türelmüket és ez sértő lehet, de ezen is tudnak változtatni, ha akarnak.

Második:Rák

Káprázatos intelligenciával rendelkezik, fantasztikus a memóriája. Mindent megjegyez, így akár több diplomát is könnyen szerezhet, mert ha valami érdekli, azt pillanatok alatt meg tudja tanulni. Ő megérti az érzelmeket, a mások viselkedését és testbeszédét is. Jobban ismeri az embereket, mint a többi jegy, így érdemes olyan pályát választania, ahol másokon segíthet. Empatikus, ezért a megérzései többet jelentenek neki, mint azok a dolgok, amiket megtanult.

Harmadik: Nyilas

A nyilas kiemelkedő intelligenciával rendelkezik, de hajlamos ezt rosszra használni. Sértődékeny és időnként élvezi, ha szurkálhatja a környezetét. Az intelligenciáját sokszor arra használja, hogy okoskodjon, vagy éppen mások előtt villogjon. Ha sikerül túllépnie azon a tévképzeten, hogy mindenben ő kell a legjobb legyen, akkor kiemelkedő lehet a munkájában, mivel remek ötletei vannak. Neki az intelligenciával nincs baja, de meg kell tanulnia jól használnia a tudását.

loading...