Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Ha van otthon hintőporod, akkor ezeket a praktikákat mielőbb mentsd el magadnak!

Ha van otthon hintőporod, akkor ezeket a praktikákat mielőbb mentsd el magadnak!

Hirdetés

Pénzt, időt, és energiát spórolhatsz meg az alábbi nagyon praktikus módszerekkel. Mindössze egy kevés hintőporra lesz szükséged hozzá!

Legyen mindig nálad egy kis tégely hintőpor, hiszen sosem tudhatod, éppen mikor lesz rá szükséged.

Hirdetés

1.Ha azt szeretnéd, hogy dúsabb szempilláid legyenek, kend be őket egy réteg szempillaspirállal, majd szórj rájuk egy nagyon kevés púdert, és aztán jöhet még egy réteg spirál. A hatás garantált, mindenki azt fogja gondolni, hogy csodálatos műszempilláid vannak.

2.Ha összebogzódott a nyakláncod, szórj a csomóra egy kevés púdert, majd a két ujjaddal addig dörzsöld, míg kibogzódik.

3.Ha gyorsan sietned kell, és nincs időd a hajmosásra, szórd be egy kevés púderrel a fejbőröd, masszírozd bele, majd alaposan fésüld ki. A hintőpor ugyanúgy működik, mint a szárazsampon.

4.Ha zsírfoltos lett a ruhád, szórd be mind a két oldalát hintőporral. Az ujjaiddal masszírozd bele, hagyd állni egy órát, majd mosd ki a megszokott módon.

5.Ha azt szeretnéd, hogy a bőrkabátod mindig olyan szép fényes legyen, mint újkorában, szórd be hintőporral, és dörzsöld át egy puha ronggyal.

6.Ha a háziállatod ürülékének szagától akarsz megszabadulni, szórd be egy kevés hintőporral, és hagyd egy órán keresztül állni, majd töröld fel a helyet.

Hirdetés