Kezdőlap Egyéb Ha szeretnél egy őszinte párkapcsolatot, tartsd észben a következő 5 dolgot!

Ha szeretnél egy őszinte párkapcsolatot, tartsd észben a következő 5 dolgot!

Hirdetés

Most következzen 5 szabály, amelyet be kell tartani, ha őszinte és boldog párkapcsolatot szeretnél kialakítani!

1. Korrekt irányt kell szabni a kapcsolatnak

Már a legelején érdemes tisztáznod az elvárásaidat, illetve őszintén mond el, hogy te mit tudsz adni, miben vagy jó, miben rossz. Ne árulj zsákba macskát. Ahogyan indul egy kapcsolat, úgy fog folytatódni, csak menet közben már a szabályokon nehezen tudtok változtatni.

Hirdetés

Ha a kapcsolat elején csak a nőre hárul a takarítás, később a férfi nagyon nehezen fogja megfogni a fölmosó vödröt. Ehhez az kell, hogy a pár beszélje meg egymással a problémákat. A párkapcsolat boldogság-szintjének megtartása mindkét fél részéről állandó munkát igényel.

2. Beszélj őszintén, ha valami nem tetszik

Ne fenyegetőzz, ne kelts feszültséget, inkább higgadtan és őszintén próbáld elmondani a párodnak, ha valami zavar. Mond el, hogy mi az ami neked már sok, ami érzékenyen érint, és amit nem tudsz elviselni. Ha a párod igazán szeret, akkor meg fog érteni és közösen minden nehézséget átvészeltek.

3. A változás be fog következni, de készülj fel erre

Az évek múlásával mindkét fél változni fog, a személyiség ha kis mértékben is, de állandó változáson megy keresztül. Türelmesnek, megértőnek kell lenned a pároddal, de magaddal szemben is. Készüljetek közösen a változásra, és ne féljetek tőle.

4. Senki érzelmével ne játszadozz

Egy kapcsolatba kár úgy belemenni, ha másik fél érzelmeit használod fel arra, hogy elérhesd a céljaidat. Ez senkinek sem jó, mindkét fél könnyen megsérülhet. Ez esetben is az őszinteség a legfontosabb tényező.

5. Légy rugalmas

A boldog párkapcsolat alapja, ha rugalmas vagy, azaz alkalmazkodni tudsz a változásokhoz. Oldjátok meg közösen a problémáitokat, és együtt győzzétek le a félelmeiteket.

Forrás:filantropikum.com

Hirdetés