Kezdőlap EZOTÉRIA Ha rendelkezel ezzel a 9 tulajdonsággal, akkor a legritkább embertípus közé tartozol!

Ha rendelkezel ezzel a 9 tulajdonsággal, akkor a legritkább embertípus közé tartozol!

Az INFJ a Földön az egyik legritkább típus, az emberek alig 1%a sorolható ide csak. Ők azok, akik maradandó emléket hagynak maguk után a bolygón, akikre mindig emlékezni fognak, hiszen munkájuk, személyiségük által tettek valamit a társadalomért.

Álmodozók, introvertáltak, diplomatikusak, és kitartóak. Az különbözteti meg őket a többi álmodozótól, hogy ők konkrét lépéseket tesznek azért, hogy elérjék céljaikat.

Fontos számukra, hogy másokon segítsenek, ezért gyakran vesznek részt karitatív munkában.

Küldetésüknek tartják, hogy a felmerülő problémákat megoldják.

Ez a 9 tulajdonság jellemző rájuk!

 

1.Koncentrálnak a feladataikra

 

Nagyon szervezetten végzik a feladataikat, mindenre maximálisan koncentrálnak. Ha kissé lassabbak is, de maximálisan megbízhatóak. Körültekintőek, ezért különbséget tudnak tenni a lényeges, és lényegtelen dolgok között a világban.

2.Keményen dolgoznak

 

Nem esik nehezükre a munka, mindig keményen dolgoznak a jó cél érdekében. Terveik vannak, inspirálódnak, és beszerzik a szükséges információkat ahhoz, hogy jól teljesítsenek.

3.Bíznak az ösztöneikben

 

Erős intuícióval rendelkeznek, és, mivel hallgatnak az ösztöneikre, jól tudnak érvényesülni az életben.

4.Megválogatják barátaikat

 

Csak olyan barátokat választanak, akik egy szinten rezegnek velük. Könnyen megérzik, hogy kivel nem talál a hang, de arra is hamar rátalálnak, aki igaz barát lehet egy életen át. Szeretnek egyedül lenni, könnyen feltalálják magukat. Nem szeretik a zajos, felszínes társaságokat.

5.Együttérzőek

 

Igen magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Könnyen beleélik magukat mások helyzetébe, éppen ezért pillanatok alatt átveszik szenvedéseiket, és boldogságukat is. Utána sok időre van szükségük, míg újra önmaguk lehetnek.

6.Ráérez mások személyiségére

 

Könnyen rájön, hogy valaki át akarja verni vagy sem. Azt is hamar megérzi, hogy az illető milyen ember. Pár perc után érzi a pozitív, vagy a negatív kisugárzású személyek hatását.

7.Kreatívak

 

Kreatív látásmóddal szemlélik a világot, és ez munkájukban is nagy segítségükre van. Megmutatják, hogy semmi sem lehetetlen, csak a kitartás, és a széles látókör szükséges.

8. Szeretnek írni

 

Gyakran fejezik ki önmagukat írásban. Akár napló formájában, akár versek, novellák születnek életérzéseikből. Így könnyen megtalálják a belső békéjüket.

9. Megoldást találnak problémáikra

 

Ritkán keserednek el, ha probléma adódik az életben, hiszen tudják, hogy mindenre létezik megoldás.

loading...