Kezdőlap EZOTÉRIA Ha neked is van Oroszlán jegyű ismerősöd, ezzel az 5 dologgal nagyon...

Ha neked is van Oroszlán jegyű ismerősöd, ezzel az 5 dologgal nagyon vigyázz vele kapcsolatban!

MEGOSZTÁS

A csillagjegy nagyban befolyásolja a személyiségünkről kialakított képet. Természetesen nem ismerünk meg valakit attól még, hogy tudjuk, hogy milyen csillagjegyben született, de körvonalazódik már egy képünk legalább jellemvonásairól.

Mint minden csillagjegynek, az Oroszlánnak is vannak negatív és pozitív tulajdonságai is. Most a negatív tulajdonságokat vesszük számba!

Hiú

Szereti, ha dicsérik, de attól sem jön zavarba, ha csodálják, ezért néha kissé beképzeltnek is tűnhet. A kritikát nehezen viseli, de egy kis hízelgéssel bármikor le lehet venni a lábáról. Nem igazán vannak őszinte barátai, inkább érdekből barátkoznak vele az emberek. A párjától már-már elvárja, hogy csodálja és kényeztesse.

Büszke

Hajlamos arra, hogy túlértékelje magát és képességeit. Az Oroszlánnal óvatosnak kell lenni, mert ha nem felelsz meg az elképzeléseinek, akkor egyik pillanatról a másikra, barátból ellenséggé válhatsz. Hamar felkapja a vizet, de szerencsére nem túl haragtartó.

Türelmetlen

Nem szereti, ha várni kell valamire, vagy valakire, hamar dühkitörése lehet, ha pazarolnia kell az idejét. Sokszor annyira felidegesíti magát egy ilyen helyzetben, hogy akár vérnyomásproblémákkal is küzdhet ennek következtében. Jó lenne megismerkednie a meditáció, és relaxáció áldásos hatásával.

Nehezen alkalmazkodik

Rosszul viseli, ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzelte, és elveszíti az irányítást. Nem szereti a meglepetéseket, a váratlan helyzeteket, szereti mindig kezében tartani a dolgokat. Ha el kell hagynia a komfortzónáját nyűgös, és türelmetlen lesz.

Pazarló

Sokszor nem tudja felmérni, hogy mennyi pénze is van igazából, nem tartja számon. Ha valami megtetszik, rögtön meg is veszi, nem méri fel, hogy mennyire lenne rá szüksége. Azonban pozitív vonzata is van a költekezésének, ugyanis gyakran jótékonykodik.

tudasfaja.com

loading...