Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha neked is hosszabb a második lábujjad, akkor erről mindenképp tudnod kell!

Ha neked is hosszabb a második lábujjad, akkor erről mindenképp tudnod kell!

A kínai és az indiai kultúra már több, mint 5 ezer éve próbálja megjósolni a jövőnket, amihez akár olyan testrészeket is segítségül vesznek, mint a láb, vagy a lábfej.

Egy híres reflexológus Jane Sheehan állítja, hogy a lábfej kinézetéből számos dologra lehet következtetni, többek között az egészségünkre és a személyiségünkre is egyaránt. Nem mindenkinek egyformák a lábujjai, ha neked is van olyan lábujjad, amelyik a többihez képes hosszabb, akkor itt az ideje, hogy megtudd milyen jelentéssel bír!

1. Nagylábujj

Akiknek a nagylábujja a leghosszabb, azok kreatívak és nagyon intelligens emberek. Mindig a lehető legjobb megoldást találják meg a problémákra, minden szemszöget számításba vesznek. Minden esetben azonban akadályokkal kell szembe nézniük, ha a céljaik megvalósítására törekednek. Ha ez a lábujjunk mégsem nagyobb, hanem épp ellenkezőleg kisebb a többinél, akkor ez azt jelenti, hogy több feladatot is képes vagy egyszerre megoldani.

2. Második, mutatólábujj

 Azoknak, akiknek a mutatóujjuk hosszabb született vezetőknek születtek. Dinamikusak, kreatívak, olykor öntörvényűek, és dúl bennük a versenyszellem is. A harmóniát viszont sokszor nem találják az életükben, ezért mindig keresik.

3. Középső lábujj

Azok az emberek, akiknek ez a lábujja a leghosszabb, azok szinte zsenik, ami a munkájukat illeti. Mindig nagy erőfeszítéseket tesz, hogy megvalósítsa a céljait, emiatt pedig hajlamos arra, hogy elhanyagolja a családját, a szerelmét. Akiknek a középső lábujjuk a legrövidebb, azok számára a munka és a karrier nem a legfontosabb, sokkal inkább a lazítás és a család.4. Gyűrűs lábujj

Azoknak az embereknek, akiknek ez a lábujjuk hosszú és egyenes, azoknak a család a legfontosabb. Ha hajlított, akkor a szeretteivel konfliktusba kerülhet. Amúgy empatikus, odaadó, áldozatkész, de legtöbbször nem találja a helyét a családban, és boldogtalan. Nem tud elvonatkoztatni a mások gondjától, hajlamos magára venni mindenki baját. Akiknek rövidebb a gyűrűs lábujjuk a többinél, azok teljesen az ellentétük az egyenes és hosszú gyűrűs lábujjú embereknek, tehát számukra a család egyáltalán nem fontos tényező.

5. Kis lábujj

Akiknek nagyon rövid a kis lábujjuk, rendszerint gyerekesek, elszaladnak a felelősség elől, és hamar elunják magukat. De éppen ezért állandóan az új, szórakoztató, vagány dolgok után kutatnak. Szórakozottak, viccesek, ugyanakkor nyugodt természetűek. Akik képesek mozgatni a kis lábujjukat, azok lobbanékony, kalandvágyó személyiséggel rendelkeznek. Akik nem tudják mozgatni, azok hűségesek, rendszeretőek, és szeretik a rutint az életben.

Szerző: tudasfaja.com

loading...