Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha M-betűt rajzolnak körbe tenyered vonalai nagyon különleges ember vagy! Nézd meg...

Ha M-betűt rajzolnak körbe tenyered vonalai nagyon különleges ember vagy! Nézd meg miért!

Számos ember foglalkozik tenyér jóslással és még több embert érdekel, hogy milyen jövőt ígérnek számukra a tenyér vonalak. A nagy kérdés: a tenyerünk vonalai a jövőnkről árulkodik, vagy inkább a személyiségünkről, a valódi énünkről?

 

Fogj egy tollat vagy egy filc tollat és húzd meg vele a tenyereden látható vonalakat, hogy jobban láthatóvá, kivehetővé váljanak. Most nézd meg a kirajzolt vonalakat és ha egy M-betűt vélsz felfedezni bennük, akkor egy nagyon különleges embernek mondhatod magad!

Ezek az emberek egyfajta kényszert éreznek az igazság kimondására, képtelenek hazudni és felháborítónak tartják, ha valaki hazudik nekik vagy a környezetükben.

Kétszer erősebb jellemük van, mint másoknak, sokkal erősebbek és ők azok, akik a legmélyebb pontról is képesek talpra állni. Minden akadályon képesek áthaladni és bármennyiszer is bukjanak el, soha semmi nem tántorítja el őket a céltól.

Kiváló döntéshozatallal rendelkeznek, mindig mindent megfontolnak ha kell, kétszer is. Nagy a felelősség érzetük és ez igaz az életük minden területére is.

Külön ki kell emelni ezek közül az emberek közül a nőket, akik férfi társaikkal ellentétben még erősebb intuíciókkal rendelkeznek.

Te is ezek közé az emberek közé tartozol? Rád is igazak ezek az állításod? Ha igen, oszd meg ismerőseiddel is!

Szerző: tudasfaja.com

loading...