Kezdőlap EZOTÉRIA Ha ezt megteszed, végképp kiszeret belőled! Szakítási okok csillagjegyek szerint!

Ha ezt megteszed, végképp kiszeret belőled! Szakítási okok csillagjegyek szerint!

Mindenkinek máshol van a tűréshatár, de egyszer bizony betelik a pohár a legjóindulatúbb embernél is. Mi az az ok, amivel annyira ki lehet billenteni téged, hogy végleg elveszíted a bizalmad a párodban?

Most megtudhatod, hogy csillagjegyek szerint mire kell vigyázni, ha nem akarod, hogy egy kapcsolatnak szakítás legyen a vége.

Kos

Egy igazi tüzes csillagjegy, lételeme a harc. Szeret megküzdeni a dolgokért, csak így érzi azt, hogy meg is érdemli, amit elért. Hagyni kell számára, hogy ki tudjon teljesedni egy kapcsolatban is ez a törekvő éne, mert különben könnyen odébbáll.

Bika

Addig szeret, amíg össze nem töröd teljesen a szívét. Ha többször megbántottad, szenvedni fog, de akkor is kitartóan szeret. Azonban egy dolgot nehezen tud tolerálni, mégpedig az árulást.

Ikrek

Addig fog igazán szeretni, amíg rajta nem kap, hogy hazudtál neki. Megpróbáltad átverni? Nem jó ötlet játszadozni a megtévesztés nagy mesterével. Csak egyszer kapjon rajta, hogy nem mondtál igazat, és máris elveszítetted a bizalmát.

Rák

Csak egy nyugodt, és kiegyensúlyozott kapcsolatban érzi jól magát, nagyon fontos számára a kölcsönös bizalom. Ha ezeket megadod neki, akkor tapasztalni fogod, hogy nála jobban még senki nem szeretett a Földön. Viszont, ha meginog a biztonságérzete, rögtön elhagy.

Oroszlán

Óriási egóval rendelkezik, éppen ezért a hírnevét, és a csillogását félti a legjobban. Nem hajlandó olyan kapcsolatban élni, ahol nem ő az uralkodó, amelyben nem értékelik eléggé. Amíg megkapja az elismerést, a dicsőítést, és a megértést, és a maximális szeretet, addig odaadó, és hűséges társ lesz.

Szűz

Kritikus személyiség, nagyon fontos számára az igazság. Ne próbáld soha átverni, mert azonnal rájön, és annak nem lesz jó vége. Mindig nyílt lapokkal játszik, kitárja a szívét, és kimutatja a legmélyebb érzéseit is. Ne csodálkozz, hogy egyből elhagy, ha rájön, hogy kihasználtad, vagy hazudtál neki.

Mérleg

Nagyon diplomatikus személy, megpróbál becsületesen lezárni minden vitát. Viszont, ha kibillented az egyensúlyából, akkor akár a legrosszabbra is felkészülhetsz. Hűséges típus, soha nem fog megcsalni, ebben biztos lehetsz. Az utolsó percekig harcol a rosszul működő kapcsolat megmentéséért, de, ha kiabálsz vele, vagy kritizálod állandóan, akkor rövid időn belül le fog lépni.

Skorpió

Jobb, ha mindig őszinte vagy vele, és mindig elmondod az igazat, mert, ha utólag kiderül, akkor bizony gondolkodás nélkül szakítani fog. Nem tudja elviselni a hazugságot, és a cselszövést. Ha megcsalást szimatol a levegőben, akkor már beszélni sem lesz hajlandó veled, egyből csomagol.

Nyilas

Addig fog szeretni igazán, amíg csalódást nem okozol neki. Egy Nyilas soha nem tudja tolerálni az unalmas, eseménytelen életet, ha nincsenek kalandok, izgalmas történések, akkor rövid időn belül távozik a kapcsolatból.

Bak

Mindig tudja, hogy mi a legjobb számára, és soha nem marad egy olyan kapcsolatban, ahol épp csak mendegélnek a dolgok. Olyan partnerre van szüksége, akit szeret, és őt is teljes szívvel szeretik. Ha nincs meg ez a kiegyensúlyozott stabilitás, akkor más kapcsolatban fogja keresni a menedéket. Nagyon fontos, hogy érezze a szeretet, mert akkor bármit megtesz a kapcsolat megmentéséért.

Vízöntő

Az egyedi tulajdonságokkal rendelkező partnereket szereti, éppen ezért, ha valaki beolvad a tömegbe, elveszíti izgalmasságát, és már nem kelti fel többé a Vízöntő érdeklődését. Add magad 100%-ban, nyugodtan mutasd ki, hogy milyen vagy igazából, és ne engedd, hogy ellaposodjon a kapcsolat.

Halak

Nagyon gyengéd, érzelmes, és óriási a szeretetigénye. Ne próbáld megakadályozni az álmait, nagyon fontos neki, hogy párja mindenben támogassa. Ha úgy érzi, hogy ellene fordultál, vagy már nem szereted annyira, akkor ki fog lépni a kapcsolatból. Amíg támogatást, és szerelmet, és értékelést kap, addig ő lesz a legodaadóbb partner.

tudasfaja.com

loading...