Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Ha ezt az olajat használod, többé nem lesz gondod a fürdőszobai penésszel!

Ha ezt az olajat használod, többé nem lesz gondod a fürdőszobai penésszel!

Egyes lakások nagyon hajlamosak a penészedésre, és szinte bármit elkövethetünk, nem tudunk megszabadulni a penészgombáktól. Ne hagyjuk, hogy otthonunkban elszaporodjanak a penészgombák, hiszen számos betegség kiváltói lehetnek.

A teafaolaj nagyon erős fertőtlenítő, és csíraölő hatással rendelkezik, éppen ezért a leghatékonyabb megoldás lehet a penész ellen. Egy nemrég készült tanulmány szerint a teafaolaj hatékony a légzési zavarok, köhögés, orrfolyás, asztma, tuberkulózis, és hörghurrut esetén is.

Segítségünkre lehet különböző bőrproblémák, fertőzések, pattanások, vírusos kiütések, korpásodás, és égési sérülések esetén is. Ez a számos pozitív hatással rendelkező olaj az egyik leghatékonyabb természetes szer lehet abban az esetben, ha penészedni kezd a lakásunk.

Hogyan használjuk?

-keverjünk el két teáskanál teafaolajat két csésze vízzel, és öntsük egy kisebb szórófejes flakonba. Spricceljük be vele a penészes, vagy penészedésre hajlamos területeket, hagyjuk állni 20 percen keresztül, majd töröljük le a falról a penésszel együtt egy tiszta ruhával.

A teafaolaj a falba beivódva kiöli a penészgombákat, és megakadályozza az újabb penészréteg kialakulását.

Szükség esetén másnap még egyszer ismételjük meg a műveletet.

loading...