Kezdőlap EZOTÉRIA Ha ez a 10 állítás igaz rád, akkor a világ legritkább személyiségtípusába...

Ha ez a 10 állítás igaz rád, akkor a világ legritkább személyiségtípusába tartozol

Sokszor érzed azt, hogy különbözöl a többi embertől? Ha így van, ne aggódj, semmi baj nincs veled. A Myers-Briggs típuselmélet szerint a legritkább személyiségtípusba tartozhatsz.

A Myers-Briggs elmélet 4 kategóriára bontja a személyiségeket, mint extrovertált/introvertált, intuitív/érzékelő, érző/gondolkodó, megítélő/észlelő. Mindenki besorolható ezek alapján egy négyes személyiségtípusba.

A rendszer szerint az egyik legritkább az introvertált-intuitív-érző-megítélő személyiség. Ha a következő állítások igaz rád, akkor te is ilyen személyiség vagy.

1# Szeret írni

Sokkal jobban, mint beszélni. Nem a szavak embere, hacsak nem feltétlenül szükséges. Békére lel az írásban és kreatívabban ki tudja fejezni így a gondolatait.

2# Túlgondol sok mindent

Nem tud egyszerűen értékelni egy társas helyzetet. Gondolatban már csilliószor előrébb jár és agyonelemzi. Ennek köszönhetően soha nem érzi magát nyugodtan.

3# Mindent vagy semmit mentalitás

Minőség a mennyiség javára. MINDIG. Úgy gondolja, hogy ha nem tudja a legjobbat nyújtani, akkor jobb, ha bele sem kezd.

4# Nehezen ülteti a gondolatait szavakba

A gondolatai gyakran olyan összetettek és kuszák, hogy nehéz megérteni, mit is akar mondani valójában, hiszen megfelelő kifejezéseket sem igazán lehet hozzá találni.

5# Zárkózott

Gyakran sétálgat a parkban vagy iszik kávét egy asztalnál egyedül. Nem magányos, egyszerűen csak szeret egyedül lenni, hogy közelebb kerülhessen a bensőjéhez és rendezhesse gondolatait.

6# Bárhová be tud illeszkedni

Alapvetően nagyon rugalmas személy, aki bármely társaságba be tud illeszkedni. Nincs problémája azzal, hogy ezt a hasznára fordítsa.

7# Empatikus és érzékeny

Nagyon törődő és nagyvonalú ember. Mindig segít a rászorulóknak. Belegondol abba, hogy milyen lehet a másik cipőjében és át is tudja azt érezni. Soha nem ártana akarattal senkinek.

8# Gondosan választ barátokat

Inkább van egyedül, minthogy rossz társasággal vegye körbe magát. Csak olyanokkal tölt el időt, akiket értékel, és akik hasonszőrűek. Akik képesek tisztelni az értékrendszerét és hasonlóval rendelkeznek.

9# Keresi a válaszokat

Egy teljes estét képes azzal tölteni, hogy bámulja a csillagokat. Nem érdeklik olyan dolgok, mint például, hogy ki nyerte az egyik népszerű tehetségkutatót. Sokkal jobban érdekli a természet, a lélek és a lét nagy kérdései.

10# Bízik a megérzéseiben

Az egyik legfontosabb személyiségjegye. Nem csak, hogy erős megérzései vannak, de hisz is bennük. Legtöbbször nem is szokott tévedni.

tudasfaja.com

loading...