Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ha ebben a jegyben születtél különös dologra számíthatsz pár napon belül!

Ha ebben a jegyben születtél különös dologra számíthatsz pár napon belül!

Hirdetés

Szeptember egy bizonyos szakaszában különös energia-változások mennek majd végbe, amely egy csillagjegy számára különösen nagy változásokat ígér.

 

Hirdetés

Ha a Mérleg jegyében születtél, akkor figyeld a következő napok eseményeit, hiszen minden apró, számodra jelentéktelennek tűnő dolognak sok oka van és lesz is.

A következő napokban próbáljuk minél inkább rendszerezni az életünket, és a haszontalan tárgyaktól, emlékektől minél hamarább szabaduljunk meg. Törekedjünk a harmóniára, a lelki békére, és csak azokat a tárgyakat tartsuk meg, amelyek igazán fontosak és hasznosak számunkra. Rakjunk rendet az életünkben, takarítsuk ki, ami nem illik oda!

Legyünk optimisták, igyekezzünk csak a szép dolgokra gondolni, engedjünk teret a jó érzéseknek. A kapcsolatunkban is törekedjünk az elfogadásra, a megértésre, olyan emberek társaságát keressük, akik inspirálnak, akik társaságában jól fogjuk érezni magunkat, akik elfogadnak és akiket mi is elfogadunk.Ebben az időszakban megváltozhat teljesen a szemléletünk is, így azok a dolgok fognak megtetszeni, amelyekről eddig úgy hittük, hogy ki nem állhatjuk.Esztétikai változások fognak bekövetkezni, tehát más milyen lesz ezentúl a szépérzékünk.

Itt az ideje annak, hogy magunkkal, az álmainkkal, a képzésünkkel foglalkozzunk.Éveink mentek rá a stresszre, a görcsölésre, szorongásra, így most elérkezett az idő a harmóniára, a békére, a szeretetre, együttérzésre. Arra, hogy megengedjük végre magunknak azt, hogy jól legyünk, hogy békében, összhangban lélegezzünk a lelkünkkel, a szívünkkel.

Hirdetés