Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy gyönyörű Down-szindrómás lány lett az egyik neves smink márka arca

Egy gyönyörű Down-szindrómás lány lett az egyik neves smink márka arca

Hirdetés

Szerencsére elmondhatjuk, hogy a szépségideál fogalma 2019-re már drasztikus változásokon ment keresztül. A szépség maga egy abszolút szubjektív dolog és ezt a divat mellett a kozmetikai ipar is kezdi belátni. Ebből az elvből kiindulva gondolta úgy a Benefit Cosmetics, hogy a márkája arcának a 20 éves Down-szindrómás Kate Grant-et választja meg. 

A smink cég elmondta, hogy azonnal beleszeretett Kate-be, miután látták a videóját, amelyben addigi útját mutatta be, mint Írország első Down-szindrómás modellje. Kate 2018-ban elnyerte a Tini Világszépe díjat, amelyet ő kapott meg elsőként Down-szindrómásan.

Hirdetés

“Az energikussága annyira fertőző és azonnal elbűvölt minket az életigenlése és eltökéltsége. Mindent megesetesít, amit a mi márkánk képviselni akart, ezért egyből tudtuk, hogy nekünk vele kell dolgoznunk.” – jegyezte meg a Benefit Cosmetics.

Kate-t választották ki, hogy promótálja a cég vadi új szemhéjtusát a közösségi oldalakon megjelenő reklámokban.

Az internet közönségének visszajelzése határozottan pozitív volt. 

“Imádom ezt a modellt. Biztosan ki fogom próbálni a tust. Soha nem használtam még a termékeiteket, de most inspirációt kaptam hozzá. Köszönöm @benefitcosmeticsuk, hogy a szépséget minden formájában dicsőítitek.”

“Egy Down-szindrómás gyermek anyukájaként el kell, hogy mondjam, milyen sokat jelent nekünk, hogy ezzel a gyönyörű lánnyal együtt dolgoztok. Nagyon köszönöm ezt a csodás gesztust, amellyel mindenkit felkaroltok.”

Kate édesanyja elmondta, hogy lánya célja az, hogy inspirálja a fogyatékkal élő embereket, hogy merjék követni az álmaikat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés