Kezdőlap EZOTÉRIA Gyermekáldás, szakítás, családi tragédia, váratlan örömök – Neked mit tartogat a szeptemberi...

Gyermekáldás, szakítás, családi tragédia, váratlan örömök – Neked mit tartogat a szeptemberi horoszkópod?

Hirdetés

Sok meglepetést tartogat a szeptember, van aki a szerelemben számíthat változásokra, másokat pedig a munkájukkal kapcsolatban érnek pozitív változások. Az biztos, hogy bármelyik csillagjegyhez is tartozol, szeptemberben nem fogsz unatkozni.

Kos

Valósággal pörögni fognak körülötted az események, nagy döntéseket fogsz meghozni, ebben pedig ötleteid, és kreativitásod lesz segítségedre. Ha szingli vagy, akkor az ősz egy csodálatos szerelmet tartogat számodra. Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy igen harmonikus időszak vár rátok.

Hirdetés

Bika

Ebben a hónapban minden sikerülni fog, amit csak szeretnél. Ha valamit régóta terveztél, most nyugodtan vágj bele, mert sikeres leszel. Váratlan lehetőségek vannak a láthatáron, ne szalaszd el őket. Párkapcsolatodra a kiegyensúlyozottság lesz jellemző.


Ikrek

A munkahelyeden, és a párkapcsolatodban is kiegyensúlyozott időszak vár rád. Mindenütt szeretetet és megbecsülést kapsz, végre érezni fogod, hogy hol a helyed a világban. Ha egyedülálló vagy, most találkozhatsz az igazival. Ha problémák voltak eddig az életedben, most azok is megoldásra találnak.

Rák

Itt az ideje annak, hogy lépj tovább, ne halogasd a döntéseidet. Szeretteid maximálisan melléd fognak állni, és mindenben támogatnak. Harmónia, szerelem és romantika fogja jellemezni a szeptembered, élvezd ki minden percét.

Oroszlán

A hónap első felében feszült, és ideges leszel, de tarts ki, hiszen a hónap második felében rendeződni fognak a dolgaid. Ne kapkodj, és próbálj a viták helyett inkább kompromisszumra törekedni. Ha egyedülálló vagy, számíthatsz arra, hogy szeptember végefele találkozni fogsz az igazival.

Szűz
Komoly döntéseket kell hoznod, ami az anyagiakat illeti, de a párkapcsolatodban is változások következhetnek. Fordíts több figyelmet a párodra, mert úgy érezheti, hogy elhanyagolod. Nem szeretsz egyedül lenni, inkább a társaságban érzed jól magad, add át magad a társas programoknak, kikapcsolódásnak.

Mérleg

Kellemetlen meglepetések várnak rád a hónap első felében, valaki keresztbe akar tenni neked. Családi problémáid is adódhatnak, de ne vedd túlságosan a lelkedre az ártó kritikákat. Ha egyedülálló vagy, a hónap második felében kellemes meglepetésre számíthatsz.


Skorpió

Kisebb problémák adódhatnak a párkapcsolatodban, az is lehet, hogy szakításra kerül sor. De a bekövetkező fordulat egy szerencsés eseményt is tartogat számodra. Csüggedésre nincs semmi okod, a felhők fölött mindig süt a nap. Ne hajszold túl magad, próbálj egy kicsit megnyugodni.

Nyilas

Az idén ez az utolsó hónap, ami ennyi pozitív változást tartogat számodra, használd ki. Akár egy új munkahelyre, vagy egy harmonikusabb kapcsolatra is számíthatsz. Rózsaszín ködben fogod látni az eseményeket, mérhetetlenül boldog leszel egész hónapban.

Bak

Izgalmas kalandokra, és pozitív fordulatokra kell számítanod. Problémáidat pillanatok alatt képes leszel megoldani, végre el tudod felejteni anyagi gondjaidat, és a párkapcsolatod is rendeződni fog. Nagyon sikeres időszak vár rád.


VÍzöntő

A hónap első felében magánéleti gondjaid adódhatnak, bizonytalan leszel érzéseidben. Kételyeid merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy valóban a párod lenne az igazi számodra. A hónap második felére rendeződnek a problémáid, sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, és anyagi téren is stabilitásra számíthatsz.

Halak

Kellemes időszak vár rád. A hónap elején még számíthatsz némi felhőre az életedben, de utána aggodalomra semmi ok, hiszen pozitív energiák fognak elárasztani. Ha megtalálod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között, nagyon kiegyensúlyozott időszak vár rád.

tudasfaja.com

Hirdetés