Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol Tóth Gabi

Gyászol Tóth Gabi

Hirdetés

A magyar színházi élet kiemelkedő alakja, Benedek Miklós, a nemzet Színésze múlt héten váratlanul elhunyt, és sok híresség megosztotta bánatát és tiszteletét az ikonikus színész emléke előtt.

 

Hirdetés

Az énekes és színész Tóth Gabi is kifejezte fájdalmát Benedek Miklós halála miatt. Instagram-történetében egy megható, fekete-fehér fotóval búcsúzott a művésztől. A sötét hátterű képen nem csak Benedek Miklós látható, hanem a 2020-ban elhunyt fia, Benedek Tibor is, akinek elvesztése már akkor is mély fájdalmat okozott az országban.

A fotóval Tóth Gabi kiemelte a nemzet hatalmas veszteségét, hiszen Benedek Miklós halála csak néhány évvel követi fia, a korábbi olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor tragikus távozását.A Kossuth-díjas színművész életútja, hiteles alakításai, és elhivatottsága méltán tették őt az ország Színészévé, és az ő távozásával a magyar kultúra is egy kivételes alkotót veszített el.

Az Instagram-történet arra ösztönöz mindenkit, hogy nézze meg szerdán estig, hogyan fejezte ki Tóth Gabi szomorúságát és tiszteletét Benedek Miklós iránt, egyúttal együttérzését küldve a családnak és mindazoknak, akik tisztelték és szerették a kivételes tehetségű színészt.

Hirdetés