Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol Tolvai Reni, tragédia történt a családban

Gyászol Tolvai Reni, tragédia történt a családban

Hirdetés

Tragédiában végződött Tolvai Renátáék családi nyaralása.

 

Hirdetés

Elhunyt Tolvai Renáta énekesnő édesapja, a nagyváradi énekesnő Facebook oldalán jelentette be a szomorú hírt. Tolvai Reni és családja épp egy görögországi nyaraláson vett részt, amikor megtörtént a tragédia.

“Egy csodálatos családi nyaralás tragédiával ért véget, épp anyukám szülinapját ünnepeltük egy tengerparti étteremben és mindenki boldog volt. Amikor visszatértünk a szállodába apunak elkezdett szúrni a szíve, majd a bal karja elkezdett zsibbadni, nagyon megijedtünk és kihívtuk a mentőt. Kijöttek megvizsgáltak és azt mondtak minden rendben van de azért beviszik további vizsgalatokra, apu azt mondta nem kell mert mar jobban van. Majd felállt az ágyról és abban a pillanatban összeesett.” – írja Reni Facebook oldalán.

Tolvai Reni apukája 52 éves volt, az énekesnő szerint soha nem volt beteg, sosem panaszkodott. Az énekesnő tavaly vesztette el nagymamáját, Julianna mama 78 évesen távozott az élők sorából.

“Nagyon szeretünk apu, nagyon rossz most nekünk és reméljünk te jól vagy és mar találkoztál mamával és hogy mosolyogva nézel le ránk.” – zárta Reni Facebook bejegyzését.

Forrás:twice.hu

Hirdetés