Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol Liptai Claudia

Gyászol Liptai Claudia

Hirdetés

Liptai Claudia egyetlen ünnep alkalmával sem feledkezik meg volt férjéről, és gyermeke apjáról Gesztesi Károlyról. Megindító történettel üzent az 56 évesen elhunyt színésznek.

 

Hirdetés

 

A műsorvezetőnő saját közösségi oldalán apák napja alkalmából köszönti a két férfit, akikek köszönhetően édesanya lehetett.

A poszt keretein belül, egy kedves képet osztott meg Gesztesi Károlyról, aki a kezében tartja a közös gyereküket, Pannát. A régi emléket egy szívbemarkoló történet kíséretében tette közé.Kislányként minden rajzomon ahova az elképzelt, jövőbeli családomat kellett felfestenem az apuka személye nagy volt, erős és általában még korona is volt a fején. Drága Tobika, te most a mennybéli királyságban ülsz egy olyan helyen, amit senki nem pótolhat.

Üzente volt férjének Claudia, majd jelenlegi férjének, és második gyermeke apjának is köszönetet mondott:

“Ádám te pedig itt a földön vagy társam úgy, ahogy talán remélni sem mertem. Drága Apukák köszönöm, hogy általatok édesanya lettem.”A fotó itt érhető el.

Claudia mindig óriási szeretettel és tisztelettel beszél volt férjéről. Legutóbb idén áprilisban emlékezett meg róla. Az ország szeretett színésze akkor ünnepelte volna 59. születésnapját. Ennek alkalmából egy olyan videót tett közzé, amelyet nem lehetett könnyek nélkül végignézni.

Hirdetés