Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol Liptai Claudia

Gyászol Liptai Claudia

Hirdetés

Szomorú hír érkezett a magyar színházi világból: elhunyt Szurdi Miklós, aki számos szerepben és műfajban kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és a Família Kft. című televíziós filmsorozat egyik alapítója volt.

 

Hirdetés

A hírt Dr. Pásztor László, Erdőkertes polgármestere közölte a Facebookon, mély megrendüléssel és sajnálattal. Szurdi Miklós 73 évesen távozott az élők sorából, hátrahagyva egy hatalmas űrt a hazai színházi életben.A színészlegendát nem csak a szakma, hanem a közönség is nagy tisztelettel és szeretettel tekintette. Az általa alakított karakterek mély nyomot hagytak a nézőkben, és hozzájárultak a magyar televíziós és filmszínház fejlődéséhez.

Szurdi Miklós halálhírére Liptai Claudia, aki szintén a Família Kft. egyik ikonikus alakja volt, személyes emlékeket osztott meg. A színésznő hálás volt Szurdi Miklósnak azért, hogy lehetőséget adott neki az első színpadi szerepére a Grease című musicalben.Az ő irányítása alatt Claudia első lépéseket tett a színpadon, és mindig emlékezni fog azokra a pillanatokra, amikor együtt dolgozhattak.

“Az első dolgok mindig nagyon sok mindent eldöntenek az életben. Így egy olyan rendezővel találkozni, aki szereti a színészt, komoly muníció volt. Nehezen hiszem el, hogy soha többé nem hallom a jellegzetes nevetését és az állandó kulcscsörgést a nadrágja oldalán, mert egy percre sem tudott megállni munka közben. Köszönök mindent, Miki. Jó utat!” – írta Liptai Claudia Instagram-posztjában.Szurdi Miklós emléke örökre él majd a színházi világban, és számos művésznek volt mentor és inspiráció. Nyugodjék békében, és a magyar színház örök legendájaként őrizze meg emlékét.

Hirdetés
loading...