Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol Ábel Anita: Szívszorító szavakkal búcsúzik

Gyászol Ábel Anita: Szívszorító szavakkal búcsúzik

Hatalmas veszteség.

 

85 éves korában elhunyt Csűrös Karola, a Szomszédok Etusa, akivel hosszú-hosszú éveken át dolgozhatott Ábel Anita. Etus unokáját Julcsit alakítottaa teleregényben. A színész-műsorvezető egy újságírótól tudta meg a lesújtó hírt.

“Egész nap cikáztak a fejemben a gondolatok…egy újságírótól tudtam meg a hírt…ma offline voltam, nem hallgattam, és nem néztem semmit…aztán hívtak 600-an… mondj valamit-kérték-pár szót…de mit?? Mit lehet ilyenkor mondani… hogy sajnálom, megrázott…nem mondtam, csak elakadt a szavam…most értem haza, és szedtem össze a gondolataim… Közös fotó helyett megannyi emlék…Az “ország Etusa” voltál… nekem soha!!! Nekem Karcsi❤️, akivel egyszer hazafelé úgy nevettünk a kocsiban a hátsó ülésen, hogy Ádám nem győzte hangosítani az operát, hogy ne halljon minket🙈aki a 18-ik születésnapomon váratlanul betoppant, és egész este velem bulizott🙌🏼akinek fergeteges humorát és határtalan kedvességét csak azok ismerték igazán, akik közel álltak hozzá. Ha pedig színésznőként a színpadra lépett egyszerűen ragyogott, és én ezt is láthattam…🙏🏻

Karcsi🤍mostmár Ádámmal vagy❤️mellette….És ha Apámmal találkozol, öleld meg helyettem is, és dumáljatok egy jót, amit itt a földi létben úgy szeretetek…nem búcsúzom🖤”

loading...