Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Gyakran párásodik a kocsi ablaka? Ezt tedd a műszerfalra és azonnal száraz...

Gyakran párásodik a kocsi ablaka? Ezt tedd a műszerfalra és azonnal száraz lesz a szélvédő

Hirdetés

A párás kocsiablak nem csak bosszantó, de balesetveszélyes is. A hideg idők beálltával, a magas hőmérséklet különbség hatására az autó ablaka sokszor nagyon bepárásodik. Az alábbi módszer segítségével viszont könnyen megszabadulhatsz a problémától.

 

Hirdetés

Annyira egyszerű a megoldás, hogy nagy mulasztás lenne, ha nem próbálnád ki. Ne kételkedj a hatásosságába, inkább készítsd el ezt a nagyon hatékony párátlanítót.

Mire lesz szükséged?

Két nagyon egyszerű hozzávaló kell csupán: egy zokni, és egy kevés szilikonos macskaalom.Így készítheted el!

Fogd a zoknit, és töltsd fel szilikonos macskaalommal, majd kössél egy-két csomót a szárára. Készen is van!
Annak érdekében, hogy tökéletesebb legyen a hatás, legalább 2-3 példányt készíts a páraelszívóból. Egyet helyezz a műszerfalra, és a többit pedig tedd az ülések alá. Amikor már megszívja magát nedvességgel, vedd ki, és szárítsd ki alaposan a zokni tartalmát.

Miután megszáradt, töltsd újra, és tedd vissza az autóba újra. Annyira hatékonyak ezek a kis csomagok, hogy el sem tudod képzelni. Ezt a módszert akár egy nagyon párásodó lakásban is kipróbálhatod. A szilikonos macskaalom, hála a feltalálóinak, teljes mértékben magába szívja a keletkezett nedvességet. A jó benne az, hogy sokkal olcsóbb, mintha valami méregdrága párátlanító készüléket vásárolnál.Nézd meg az alábbi videót, és készítsd el a legjobb, természetes páraelszívót! Ha tetszett, oszd meg barátaiddal is a szuper ötletet.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés