Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Gondozónőre hagyta 78 éves beteg anyját. Amikor meglátta mit tett vele az...

Gondozónőre hagyta 78 éves beteg anyját. Amikor meglátta mit tett vele az ápoló, majdnem sokkot kapott!

Hirdetés

A hétvégén rettenetes videó került nyilvánosságra, amint egy kétgyermekes, 78 éves édesanyát könyörtelenül bántalmaz az állítólagos ‘gondozója’. Az áldozat Sabina Marsden demenciában szenved. Két lánya, Gina és Mandy rendszeresen látogatják és gondját viselik esténként és hétvégente.

 

Hirdetés

Sajnos, amióta Sabina férje, a lányok édesapja Malcolm elhunyt, a nővérek kénytelenek nappalra gondozót fogadni édesanyjuk mellé, miközben ők munkában vannak.

A nővérek gyanakodták rá, hogy valami nincs rendben, mivel anyjuk állapota fokozatosan romlott. Gina és Mandy biztonsági kamerákat helyeztek el Sabina otthonában, miután úgy feltételezték, hogy anyjukat bántalmazzák.

“Eleinte azt hittük, hogy a hanyatlás csak a demencia miatt van. Amikor beléptünk a házba, megragadta a kezünket és szorosan fogta.”– nyilatkozott Gina.

Egyik nap Mandy mindössze 10 perce hagyta el a ketteringi házat a visszaélés előtt. Gina éppen látta a felvételt a telefonján, a munkahelyén miközben az egyik vásárlónak mutatta be a kamera működését egy elektronikai üzletben. A zavart keltő videóban Sabina láthatóan bántalmazva, ütlegelve volt és ordítottak is rá. Látta benne Gina, ahogyan édesanyja a takaró alá dugja a kezét, miután a gondozója többször ráütött.

A gondozónőt, Stacey George-t az eset óta kirúgták a Mega Care-től és azóta rendőrségi figyelmeztetést is kapott.

“Ugyan csak a csuklóját ütlegelte, de egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért tette. Ha én megütöttem volna ezt a nőt aznap, sokkal rosszabbul járt volna.“- mondta Gina.

A Northamptonshire-i rendőrség megerősítette, hogy valóban vizsgálatot indítottak a ketteringi bántalmazással kapcsolatban. A szóvivő egy nyilatkozatban kijelentette:


A veszélyeztetett emberek védelme kiemelt fontosságú számunkra. Csalódást okoz, ha az áldozatok és családjaik nem teljesen elégedettek a vizsgálat eredményével, és szívesen vesszük, ha kapcsolatba kívánnak lépni velünk.”

Amikor a gondozónőt szembesítették a videóval, annyit mondott: “Nem akartam bántani, sajnálom.”

tudasfaja.com

Hirdetés