Kezdőlap Egyéb Gólyahír: megszületett Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislánya! Gratulálunk és jó egészséget...

Gólyahír: megszületett Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislánya! Gratulálunk és jó egészséget kívánunk!

Hirdetés

Hatalmas örömhírt jelentett be nemrégiben az Instagram-oldalán Kucsera Gábor, ugyanis megszületett Tápai Szabinával második közös gyermekük, Kucsera Milla.

 

Hirdetés

A kis jövevény érkezését a sztárpár már nagyon várta, Gábor többször is beszélt a babavárás izgalmairól, Szabina pedig nemrégiben a névválasztás nehézségeiről mesélt. A család öröme leírhatatlan, Gábor röviden csak ennyit írt az elképesztően aranyos fotó mellé:

„Sziasztok, megérkezett Apa kicsi Hercegnője, Kucsera Milla. Elmondhatatlanul Boldog vagyok és köszönöm Szerelmem ezt az újabb csodát! Bence és Milla” 

A fotót természetesen Szabina is megosztotta, aki szintén néhány megaható sorral tudatta a nagyvilággal a kis jövevény érkezését:

“Hello mindenki! Megérkezett Kucsera Milla a mi kis családunkba! Én is és a kis Hercegnő is jól vagyunk! Már a csodás kis otthonunkban! Egyszerűen boldog vagyok, hogy 2 gyermekes anyuka lehetek! Minden álmom valóra vált, amit valaha is kívántam! Egy csodás férj tündéri kisfiú és egy kicsi csajszi! Beni már most csodás tesó! Gabi pedig mindent megtesz értem, értünk! Hálás vagyok, hogy ilyen családom van!”

Hirdetés