Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Földrengések, gazdasági krízis, balesetek, lázadások várnak ránk – Kezdetét vette a Disznó...

Földrengések, gazdasági krízis, balesetek, lázadások várnak ránk – Kezdetét vette a Disznó éve

A világnak fel kell készülnie a katasztrófákra, instabilitásra és egy erőteljes gazdasági hanyatlásra a Disznó évében, amely február 5-én, kedden vette kezdetét és több talányt is rejt magában.

“Két éve az optimista Kakas évét, tavaly pedig a Kutya évét éltük, amelyben az optimizmus lángjait temettük és most elérkezett a Disznó éve, ami pontot tesz a dolgok végére.” – jegyezte meg Raymond Lo, feng-shui mester.

Lo előző évre nemzetközi konfliktusokat és gazdasági lassulást jósolt. 2018-ban Kína és az Egyesült Államok kereskedelmi háborút indított, amely a becslések szerint globális szinten lassítani fogja ez évben a gazdaságot .

A nemzetközi kapcsolatok javulnak idén, de ez csak a felszínen lesz így. Rejtett veszélyek és zavargás bújuk meg a felszín alatt. A zavargás már a horizonton van. 60 évvel ezelőtt a Disznó évében a Vietnami háború javában izzott, a Tibeti felkelés miatt a Dalai láma Indiába menekült és 120 évvel ezelőtt Kínában kitört a boxerlázadás.

A becslések szerint a Disznó éve természetes katasztrófákkal is sújtani fog, mint földrengések, földcsuszamlások. Közlekedési balesetek is várhatóak lesznek földön, vízen és égben egyaránt.

A szerencsés jegyek

Azok, akik a Tigris, a Nyúl vagy a Kecske évében születtek, szerencsének tudhatják majd magukat. Azoknak azonban, akik a Disznó vagy a Kígyó évében jöttek a világra, rossz szerencse keresztezi útját.

A Kutya évében születetteknek is óvatosnak kell lenniük, mert a jóslat szerint ’Minden rossz, amit Kutyák követnek el idén, nyilvánosságra kerül majd’.

„A Disznó víz ,és ha a víz földdel találkozik, abból sár lesz, ami azt jelenti, hogy az emberek nem lesznek képesek tisztán gondolkozni és döntéseik megnehezítik az évüket.”

A Brexit felkelést és tüntetést von majd maga után. Ugyanakkor idén tavasszal jön világra Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke, amely jó szerencsét jelent a gyermekáldásra.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...