Kezdőlap EZOTÉRIA Fordíts fel egy kártyát és tudd meg mit üzennek számodra az égiek...

Fordíts fel egy kártyát és tudd meg mit üzennek számodra az égiek a karácsony előtti utolsó hétre!

Válassz egyet a három kártya közül, hogy megismerhesd a hétre szóló lelki útmutatásodat, amit a felsőbb szellemed szeretne megosztani veled.

 

Húzz egy kártyát, majd görgess tovább, hogy megtudd, mit fed fel az életedre vonatkozóan, mire kell összpontosítanod az elkövetkezőkben!

1. EGÉSZSÉG

A tested a templomod és te vagy az ő gondozója. Amikor úgy döntöttél, hogy inkarnálódsz ebbe a fizikai dimenzióba, hogy megtanulj bizonyos leckéket, akkor okkal választottad ezt. Az egészséged létfontosságú eleme lelked fejlődésének. Figyelj oda a megfelelő táplálására és a rendszeres mozgásra.

Amellett ez a kártya arra is felhívja a figyelmedet, hogy másokon segíts, akár fizikai, akár érzelmi gyógyító, támogató munka által, mint szakember az egészségügyben. Lehetséges azonban, hogy egyszerűen csak jó hallgatóságnak és bölcs tanácsadónak kell lenned a szeretteid körében.

Megerősítés:
“Meg fogom becsülni a fizikai testemet, amely a lelkemet őrzi és segíti az utazásomat.”

2. BÉKE

Egy szelíd emlékeztető, hogy az elmédben uralkodó harmónia elengedhetetlen ahhoz, hogy boldog életed legyen. Meg kell tanulnod a csend és a nyugalom örömét felfedezni. Soha nem kerülhetsz igazán közel a Forráshoz, ha az elméd szükségtelen dolgokkal van leterhelve.

Nézz körül az életedben és tudatosítsd azt, hogy milyen elemek tántorítanak el a lelked békéjének elérésétől. Ki vagy mi akarja megszakítani ezt a szükséges egyedüllétet? Bízz a felsőbb éned hangjában és alkoss olyan környezetet magad számára, amiben lelkedhez tudsz igazodni.


Megerősítés:
“A szeretet megnyilvánulása vagyok és minden negatív energiát elengedek.”

3. NEHÉZSÉG

Senki nem mondj azt, hogy az élet egyszerű. Az akadályok azért kerülnek az utunkba, hogy legyőzzük őket. Hidd el, hogy képes vagy rá, mert ha te nem hiszel magadban, más sem fog benned. Az önbizalom akkor épül fel benned, ha sikerrel leküzdöd az akadályokat, amelyek legközelebb már nem tűnnek annyira rémisztőnek és lehetetlennek.

Ezek a viszontagságok lehetőséget nyújtanak, hogy eljuthass a céljaidhoz. Nem vagy egyedül ezeknek a kihívásoknak az idején. Ha segítségre van szükséged, csak nyújtsd ki a kezed és azt is megkapod.

Megerősítés:
“Elfogadom, hogy a kihívások a legjobb módjai a tanulásnak.”

tudasfaja.com

loading...