Kezdőlap AKTUÁLIS Fontos közleményt adott ki a Telekom – Minden ügyfelet érinteni fog

Fontos közleményt adott ki a Telekom – Minden ügyfelet érinteni fog

Hirdetés

A Magyar Telekom adatainak rendszeres frissítése és karbantartása érdekében 2024. március 14. és 16. között informatikai karbantartást hajt végre, ami korlátozhatja néhány szolgáltatásuk elérhetőségét és az ügyfélszolgálat működését.

 

Hirdetés

Azonban a mobil- és otthoni szolgáltatások zavartalanul működnek majd, és a Telekom korlátlan belföldi internetet biztosít az ügyfeleknek ebben az időszakban.

A tervezett karbantartások keretében az esti 18:00 órától a március 16-án reggel 8:00 óráig tartó időszakban a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu weboldal és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető.Emellett március 14-én, csütörtökön az üzletek is korábban, már 18:00 órakor bezárnak. A 1414-es lakossági és a 1400-as üzleti telefonos ügyfélszolgálat is csak korlátozott funkciókkal lesz elérhető, és a várakozási idő is meghosszabbodhat.

Azonban fontos tudni, hogy a mobil- és otthoni szolgáltatások zavartalanul működnek majd a karbantartási időszak alatt. Az ügyfelek továbbra is használhatják mobiltelefonjaikat, és élvezhetik az otthoni (vezetékes) telefon-, internet-, valamint TV-szolgáltatásokat.

Az érintett időszak alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő csomagok vásárlására nem lesz lehetőség. Ennek kiegyenlítésére a Telekom minden belföldön tartózkodó lakossági és üzleti mobilügyfelének automatikusan korlátlan internetet aktivál.Azoknak az ügyfeleknek, akik ebben az időszakban külföldön tartózkodnak, az EU-ban automatikusan 5 GB, míg EU-n kívül automatikusan 2 GB adatot biztosítanak, anélkül, hogy az ügyfeleknek bármit is tenniük kellene.

A Magyar Telekom az érintett funkciókról részletes tájékoztatást nyújt a szolgáltató honlapján, valamint Facebook oldalán folyamatosan tájékoztatást nyújt mind a karbantartás előtti napokban, mind annak ideje alatt.Ez lehetőséget biztosít az ügyfelek számára, hogy naprakészek maradjanak minden releváns információval kapcsolatban.

Hirdetés