Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Te hogy fogod a telefonod? Vigyázz, megmutatja a valódi személyiséged!

Te hogy fogod a telefonod? Vigyázz, megmutatja a valódi személyiséged!

Hirdetés

A mobiltelefonok életünk részei lettek, minden nap használjuk ugyanis őket. Egyre nagyobb szerepet töltenek be a telefonálás mellett életünkben, alkalmasak emlékek rögzítésére, hivatalos ügyek intézésére, böngészésre, vagy chat-elésre.

Tudtad, hogy számos dologra lehet következtetni abból, ahogyan a telefonod tartod?

Hirdetés

Ha kíváncsi vagy mit árul el a karakteredről, lássuk, te hogy tartod a telefonod!

1. Egy kézben tartja a telefont, és a hüvelykujját használja

Remek a koncentráló készséged! Képes vagy egyszerre több dologra is figyelni, ami nagyon jó, bár a környezeted számára időnként fárasztó, hogy ezerrel pörögsz. Minden feladattal megbirkózol, számodra nincs lehetetlen. Viszont a nagy hajtás közepette lemaradsz az apró örömökről. Pedig hidd el, ezek is fontosak a lelki egyensúlyod megtartása miatt. Szánj néha egy kis időt a romantikára i!

2. Mindkét kezét használja, de az egyik hüvelykujjal csinál szinte mindent

Elég magányos vagy, pedig vágysz a figyelemre, szeretetre. Az érzéseidet nem mered őszintén kimutatni. Attól félsz, hogy akkor sebezhetővé válsz? Ezt rosszul gondolod! Legyél nyitottabb, és próbáld bővíteni a baráti körödet. Nem lesz nehéz, hiszen kedves, szerethető személy vagy.

3. Mindkét kezét és mindkét hüvelykujját használja

Nagyon érzékeny és sebezhető személy vagy, gyakran érzel félelmet, és hajlamos vagy az aggódásra. Mindig a maximumra törekszel, így gyakran túlhajszolod magad. Ha valami nem sikerül tökéletesre, az nagyon bánt, szinte belebetegszel. Legyél könnyedebb! Merd élvezni az életedet! Hidd el, sokkal boldogabbnak érzed majd magad!

4. Egyik kezével tartja a telefont, és a másik kéz mutatóujját használja írásra

Csendes és nyugodt ember vagy, aki mindent alaposan átgondol. Nem szereted a tömegeket és a zajos társaságokat. Szereted az állandóságot, így a kapcsolataidban nagyon hűséges és megbízható vagy. Egy rossz tulajdonságod van: hagyod, hogy kihasználjanak!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...