Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Fiatal korában akaratán kívül esett teherbe. Közel 80 év múlva elmormol egy...

Fiatal korában akaratán kívül esett teherbe. Közel 80 év múlva elmormol egy imát, hogy hadd láthassa egyetlen egyszer örökbe adott kislányát a halála előtt

Minka Disbrow 1928-ban egy támadás során, akaratán kívül lett várandós. Iszonyatosan rémült volt, és még nagyon fiatal. Ennek ellenére teljes titokban megszülte a kisbabát, akit örökbe is adott, mert nem tudta, hogy mit is kezdhetne vele.

 

Sok évtizeddel később tett néhány próbálkozást arra, hogy megtalálja a lányát, azonban azok egyelőre nem vezettek eredményre.

Lánya 77. születésnapján Minka azért imádkozott, hogy hadd láthassa a kislányát, mielőtt még meghalna. Tényleg semmi mást nem akart, csak látni őt, nem akart beavatkozni a mindennapjaiba.

Azonban ekkorra már a korábbi erőfeszítéseinek hullámai nagyobb hullámokat vertek: egy tisztviselő talált egy örökbefogadási feljegyzést 77 évvel korábbról, ami Minkát és a lányát érintette.

Ekkor az idős hölgy kapott egy telefonhívást, és már csak néhány napra volt a nagy találkozástól:

A találkozás során (amelyről az alábbi videóban is láthatunk felvételeket) évtizedek addig szunnyadó energiái szabadultak fel mindkét nő lelkében. Kitörő szeretettel köszöntötték egymást:

Meghatónak találod? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is lássák!

loading...