Kezdőlap EZOTÉRIA Férfiak rangsora: ebből a csillagjegyből lesz a legjobb apa és ez a...

Férfiak rangsora: ebből a csillagjegyből lesz a legjobb apa és ez a csillagjegy hagyja magára a gyermekét!

Nem mindenki van olyan szerencsés helyzetben, hogy gondoskodó édesapát kapjon az élettől. Az apák nagyon különbözőek tudnak lenni és nem feltétlen szükséges a vér szerinti kötelék, hogy valakit apánknak érezhessünk. Sok nevelőszülő, mentor, tanár, edző, barát, stb. is lehet apapélda egy ember előtt.

Sok csillagjegy rendelkezik az együttérzés és megértés képességével, míg mások éppen az ellentétei ezen tulajdonságoknak. Az asztrológia segít kideríteni, hogy melyek azok a jegyek, akik legkevésbé és leginkább alkalmasak az apa szerepre.

12# Kos

A Kos nem rendelkezik igazán jó apai ösztönnel. Mindig versenyhelyzetben érzi magát és úgy gondolja, hogy bizonyítania kell mindenben, kivéve a szülői kötelességeket. Az önzetlenség a szülőség egyik legfontosabb alappillére. Ha egy Kos erre nem képes, akkor az hosszú távon nem túl kedvező a családalapítás szempontjából.

11# Skorpió

A Skorpiók nagyon bosszúállóak és rosszindulatúak tudnak lenni. Az egyik percben kenyérre lehet kenni őket, míg a másikban már elviselhetetlenek. Ezek a tulajdonságok nem túl áldásosak egy gyermek nevelése során. Senki nem szeretné, hogy ilyen jellemvonásokat tanuljon el egy csemete a szülőjétől. Az állandó érzelmi viharok összezavarhatják a gyermeket. Képes ezen túllépni egy Skorpió?

10# Ikrek

Az Ikrek jellemzően ellentmondásos és időnként bizonytalan. A gyermeknek következetességre van szüksége a megfelelő tanuláshoz és növekedéshez, hogy a helyes úton maradhasson. Egy ilyen apa nem biztos, hogy jó példaként szolgálhat számára.

9# Bika

A Bikák nem tudják háttérbe szorítani makacs természetüket és kezelni a gyermekek viselkedését. Hagyni néha hibázni a gyermekeket azt jelenti, hogy engedni őket tanulni és a növekedni. A makacs hozzáállás és a kompromisszumra való képtelenség meg fogja nehezíteni a gyermekkel való kapcsolatot.

8# Oroszlán

Az Oroszlánoknak sajnos hátrányuk, hogy arrogánsak és lusták időnként. A gyermekek előtt mutatott arrogancia nem túl jó példa és a gyermek egy idő után elhanyagolva érzi magát és máshol keres figyelmet. A lustaság tapasztalása ugyanakkor hátráltatja a gyermeket abban, hogy küzdjön a céljaiért.

7# Szűz

A Szüzek jó példák lehetnek a gyermekek előtt. Hűségesek, kedvesek és szorgalmasak. Ezek nagyon fontos jellemvonások egy növekvő gyermek számára. Egészséges és boldog gyermekeket nevelhetnek fel.

6# Nyilas

A Nyilasok nagylelkűek és önzetlenek, idealisztikus gondolkodásmóddal. Igyekeznek mindig megoldást keresni a problémákra és kompromisszum készek, ha a gyerekről van szó. Arra koncentrálnak, hogy meghallgassák őket, ahelyett, hogy gátolnák őket bármiben is.

5# Bak

A Bakok jók abban, hogy az idejüket megfelelően osszák be és ápolják kapcsolataikat. Nagyon felelősségteljesek és tudják, hogy mi a jó és mi a rossz. A szülőség számukra gyerekjáték, hiszen nagyon stabilak, megoldás orientáltak és mindig képesek a legjobb döntést meghozni a gyermek számára.

4# Halak

A Halak szeretetteljesek, szelídek és művészi hajlamúak. Nagyon széles a világlátásuk és ez hasznos a gyermeknevelés szempontjából. Nyitottak a különböző kultúrákra, művészetekre és tanokra, éppen ezért képesek lesznek megmutatni a gyermeküknek, hogy többet kínál a világ számukra, mint amit a környezetükben tapasztalnak. Garantáltan jó apa válik belőle.

3# Mérleg

A Mérlegek nagyon együttműködőek és jó szociális képességekkel rendelkeznek. Ezek a tulajdonságok az élet minden területén, így a szülői szerepben is nagy hasznukra válik. Igazságosak és kegyesek és ezzel a hozzáállással arra tanítják a gyermeküket, hogy elfogulatlanul és ne egyoldalúan álljanak a világhoz. Jó példaként állnak a gyermek előtt, aki ezt a saját gyermekének is átadhatja majd.

2# Rák

A Rákok hűségükről és érzelmességükről híresek, amelyet nem rejtenek véka alá. A gyermekeknek olyan szülőre van szükségük, aki fizikai és érzelmi támaszuk is tud lenni egy személyben. Szükségük van rá, hogy egy szülő tűzön-vízen át kitartson mellettük. A bizalom elengedhetetlen a jó szülő-gyermek kapcsolathoz és ezzel a Ráknak nincs problémája.

1# Vízöntő

A Vízöntők szeretnék a világot egy jobb hellyé varázsolni és szeretnék, ha gyermekeik abban nőhetnének fel. Példamutatóak és azt tanítják a gyermekeiknek, hogy úgy bánjanak másokkal, ahogyan szeretnék, hogy velük is bánjanak. Egy Vízöntő apára csak büszke lehet az ember.

tudasfaja.com

loading...