Kezdőlap EZOTÉRIA Felébredsz hajnalban, megérzed a negatív energiát? 7 jele annak, hogy különleges spirituális...

Felébredsz hajnalban, megérzed a negatív energiát? 7 jele annak, hogy különleges spirituális tulajdonságokkal születtél!

Hirdetés

Bizonyos személyek élete lelkiekben sokkal gazdagabb, mint másoké. Érzékenyebbek a világ dolgaira, észreveszik a szépségeket, de a negatív dolgokat is hajlamosak mélyen megélni. Hogy mennyivel jobb nekik, mint egy átlagos embernek, azt nehéz lenne eldönteni, de az biztos, hogy kicsit másképp érzékelik a világ történéseit.

 

Hirdetés

 

Ha úgy érzed, hogy egy kicsit más vagy, mint a többiek, és ezt néha nehezen tudod feldolgozni, akkor itt az ideje, hogy áldásként tekints ezekre a különleges lelki ajándékokra, amivel megajándékozott téged az Univerzum.

1.Befolyásolnak a Hold fázisai

Igen erősen megérzed az Újhold, és a Telihold hatását. Ezekben az időszakokban alvási problémákkal küzdesz, és nagyon zaklatott vagy.

2.Felébredsz 3:00 és 4:00 óra között

Ezt az időszakot “boszorkányórának” is nevezik, ilyenkor a mágikus erők nagyon aktívak. Aki érzékenyebb a lelki dolgokra, ebben az órában szokott éjszaka felébredni.


3.Befolyásoló hatással vagy a környezetedre

Előfordult már, hogy hozzáértél a hajszárítóhoz, és elromlott? Kis időre rá pedig ugyanez történt a tévével, esetleg a porszívóval is? Azt jelenti, hogy erőteljes energiákkal rendelkezel.

4.Az állatok kedvelik a társaságod

Az állatok megérik mindig, ha valaki lelkileg nagyon fejlett, és biztonságban érzik magukat az ilyen emberek társaságában.

5.Az idegenek is kedvelik a társaságod

Mindig megtalálnak az idegen, vagy lelkileg problémásabb emberek? Azt jelenti, hogy érzik, hogy benned megbízhatnak, hiszen nagyon erős az intuíciód.

6.Megérzed az időjárást
Szinte pontosabban meg tudod mondani, hogy milyen idő lesz, mint a meteorológusok. Csak felnézel az égre, és egyből tudod, már-már mondhatni, megérzed. Ez azért van, mert nagyon szoros kapcsolatban állsz a természettel.

7.Megérzed a negatív energiát

Ha belépsz egy helyiségbe, egyből érzed, hogy valami nem tetsző dolog van ott. Tudod, hogy valami rossz történt valamikor a szobában, és azt is érzed, hogy ha a negatív energia a domináns ott.

tudasfaja.com

Hirdetés