Kezdőlap EZOTÉRIA Fa-teszt! Válassz egy fát és te is libabőrös leszel attól, amit neked...

Fa-teszt! Válassz egy fát és te is libabőrös leszel attól, amit neked tartogat!

A tudatalattid soha nem hazudik! Ha mélyen, befelé figyelsz, és úgy választasz egy fát az alábbiak közül, akkor többek közt meg fogod tudni azt is, hogy milyen különlegesebb személyiségi jegyekkel rendelkezel.

Melyik a legszimpatikusabb fa?

1.Racionalista, és praktikus gondolkodású személy vagy. Az, hogy törődj a szeretteiddel, legalább olyan természetes számodra, mint a lélegzetvétel. Sokszor a saját magad egy kissé elhanyagolod, fontosabbak számodra mások kívánságai.

Nagyon jó barát vagy, rád aztán mindig lehet számítani. Elfogadod a dolgokat úgy ahogy vannak, ez a kiegyensúlyozottságod titka.

2.Szereted az élet izgalmas, újdonságokkal teli oldalát, soha nem ijedsz meg a kihívásoktól. Aktívan élsz, ha teheted minél több rendezvényre ellátogatsz.

Egyszerre akár több dologra is tudsz koncentrálni, ezért nagyon eredményes vagy a munkádban.

3.Szeretsz álmodozni, nem igazán állsz két lábbal a földön. Úgy alakítod mindig az életed, hogy neked jó legyen, nem szereted a szabályokat, a korlátozásokat.

Érzékeny lélek vagy, állandóan az élet értelmét keresed, soha nem tudsz lenyugodni. Néha kissé borúsan látod a dolgokat.

4.Nem szeretsz egy helyben ülni, igazi örökmozgó vagy. A monotonitás kikészít, körülötted mindig kell történjen valami izgalmas. Jó lenne, ha egy kicsit nagyobb önbizalommal rendelkeznél, higgy saját magadban, és a belső erődben.

5.Erős, független személyiség vagy, sokan tekintenek rád példaképként. Mindig tisztában vagy vele, hogy mit szeretnél az életben, nagyon eredeti ötleteid vannak.

Hiszel a szeretet erejében, szerinted ez jelenti az élet értelmét. Ki nem állhatod a hazug, nagyképű embereket.

6.Nincs szükséged barátokra, úgy gondolod, hogy egyedül sokkal jobb tudsz érvényesülni az életben. Nem szereted a sztereotípiákat, és a sablonos gondolkodás. Gyengeségeid felismerése, és legyőzése tesz igazán erőssé az életben.

tudasfaja.com

loading...