Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezzel a karácsonyi mágiával minden kívánságod teljesül!

Ezzel a karácsonyi mágiával minden kívánságod teljesül!

Hirdetés

Ezzel a karácsonyi mágiával minden kívánságod teljesül!

Tudtad, hogy létezik olyan, hogy karácsonyi kívánságteljesítő mágia? Nincs szükség hozzá sok mindenre, mégis alapjaiban megváltoztathatja az életedet! Mutatjuk, mit kell tenned hozzá!

Hirdetés

Elsőként a legfontosabb, hogy akkor kezdd el a szertartást, amikor már van fenyőfa a lakásban és, ha az öt elem (fa, föld, tűz, víz, levegő) mindegyike megtalálható a környezetedben.

Ha minden készen áll, helyezkedj el kényelmesen, vegyél magadhoz egy papírt és egy tollat és írd le, milyen kívánságaid vannak a jövőre nézve. Fontos, hogy ne konkrét személyt vagy dolgot írj, inkább írd körül, amit szeretnél. Például, ha párt találnál, inkább a belső értékeire koncentrálj, ne azt írd le a-tól z-ig, hogy milyen márkájú ruhákat hordjon.

Ezután már csak annyi a dolgod, hogy meggyújts egy –vagy több- gyertyát és legalább háromszor hangosan felolvasd, amiket feljegyeztél. A végén köszönd meg a támogatást, amit majd kapni fogsz és égesd el a papírt. Innentől pedig nincs más dolgod, mint kivárni, mikor teljesülnek a kéréseid!

Hirdetés