Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Ezt a 2 filléres dolgot keverem össze és pillanatok alatt megszűnik a...

Ezt a 2 filléres dolgot keverem össze és pillanatok alatt megszűnik a penész!

Ha a te lakásodban is megjelenik néha a penész és folyamatosan visszatérő problémát okoz, akkor keverd össze ezt a 2 filléres dolgod és megoldódik a problémád!

 

Sokan nem nagyon foglalkoznak a penésszel, számukra csak esztétikai problémát jelent, ha jól látható sarokban telepszik meg. Alkalomadtán letörlik egy ronggyal, esetleg ráfújnak valami penészölőnek elnevezett szert. Pedig a penész egészségkárosító hatású lehet.

Több ezer faja létezik, s vannak közöttük olyanok (kb. 80 faj), amelyek valamilyen betegséget okoznak, illetve azoknál, akik az immunrendszer gyengébb működését előidéző alapbetegségben szenvednek, akár halált is.

Következményei

A leggyakoribb következménye a jelenlétüknek az asztma, illetve allergia kialakulása, különösen veszélyes kisgyerekekre, de bizonyos fajok megtámadják a tüdőt, májat vagy a vesét, illetve krónikus fáradtság, fejfájás, szem- és nyálkahártya-irritáció, tüsszögés, bőrkiütések, idült köhögés, súlyosabb esetben pedig az állandó émelygés, hányinger, hányás, orr- és tüdővérzés is olykor a penész számlájára írható.

Lássuk azt a 2 filléres összetevőt tartalmazó módszert, ami azonnal megszünteti a penészt erőfeszítések nélkül!

Hozzávalók:  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 100 ml 20%-os ecet

Alkalmazás:

Keverjük össze a két hozzávalót, öntsük át egy szórófejes flakonba, majd permetezzük be vele az érintett területet. Hagyjuk hatni pár percig, majd egy vizes szivaccsal töröljük tisztára a felületet.

Szerző: tudasfaja.com

loading...