Kezdőlap EZOTÉRIA Ezért vagy szerencsés, ha fiad születik

Ezért vagy szerencsés, ha fiad születik

Egyes nők sokkal jobban szeretnének kislányt, vagy gondolják úgy, hogy lány gyermekkel az élet klasszisokkal könnyebb lehet. Természetesen egy fiúgyermekkel is csodás lehet az anyaság, sőt sok előnye is van. A fiad számára te mindig maga leszel a tökéletes női példa megtestesítője

Íme, 10 dolog, ami miatt egy fiúgyermekkel olyan, mintha egy életre megnyernéd magadnak a szőke herceget.

Ruhák

Ha a babaruhákról van szó, akkor abban mindenki egyetért, hogy a kislány ruhák választéka sokkal szélesebb és sokkal tüneményesebb. Persze, egy kisfiút öltöztetni nem olyan érdekes, mint egy kislányt, de cserébe sokkal egyszerűbbé teszi az anyuka életét és nem is kell rá annyit költeni rá.

Határtalan az energiájuk

A kisfiúk nagyon energikusak és nagyon szeretik a fizikai aktivitást igénylő programokat. Igazi élmény nézni őket, ahogyan felfedezik a világot és azt, hogy milyen (néha persze ijesztő) kalandokban vesznek részt.

A haj kérdés

Kócos, göndör vagy tüsire nyírt? A hajjal soha semmi gondod nem lesz, hiszen kisfiúról van szó. A lehető legkevesebb időt kell töltened a rendben tartásával és akár te magad is meg tudod nyírni otthon. Ennyivel is gyorsabb a reggeli készülődés és az esti hajmosás.

Te vagy élete szerelme

Hívd Ödipusz-komplexusnak, ha akarod, de senki nem vitathatja, hogy egy kisfiú különleges szeretetet táplál az édesanyja iránt. A fiad akkor is gyönyörűnek lát, ha hullafáradt vagy, kócos a hajad és püffedt a szemed.

Egy fiúval nincs rajtad nyomás

Egy fiú nagy valószínűséggel olyan nőt fog keresni magának, mint te vagy, egy kislány viszont rád akar majd hasonlítani, így a lehető legjobb példaként kell előtte állnod. Ez a nyomás egy fiú esetében nem nehezedik rád.

Becenevek

Kispaszulyom, kispasim, kismajmom, vagy ahogy csak akarod. Te hogy hívod a kisfiadat? Egy kisfiút sokkal bátrabban és vagányabban lehet becézni, hiszen őt úgy képzeljük mindig, hogy kemény fából faragták, hiszen egy napon mégis csak férfi lesz belőle.

Az apuka sokkal könnyebben gyerekké tud válni mellette

Lehet, hogy az anyósodtól rengeteg történetet hallottál róla, milyen volt életed párja kiskorában, de egy kisfiúval az oldalán a két szemeddel láthatod majd, hogyan válik ismét kicsi fiúvá, amikor elkezdenek közösen játszani.

Felfedezheted a kisfiús játékok világát

Biztosan kevesebbet tologattál kislány korodban autót, mint játszottál babával, igaz? Nos, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy szélesítsd a perspektívádat és megismerd a fiúgyermekek világát.

Semmi rózsaszín

Kérdezz meg egy kislányos anyukát és biztos fogsz a rózsaszín színről hallani és arról, hogy már mennyire unja. Bezzeg egy kisfiú soha nem panaszkodik, ha váltogatod a zöldet, kéket, sárgát, barnát, szürkét, stb.

Amikor a ciklusok keresztezik egymást

Egy kislányból egyszer olyan menstruáló nő lesz, mint te vagy és ez a tinédzser kor küszöbén párosul a hirtelen hormonváltozásokkal. Amivel egy felnőtt nő talán már megtanult együtt élni, egy kamasz lánynak kezdetben még nagyon nehéz. Egy fiúnak is meglesznek a tinédzser kori kirohanásai, de nem olyan kifejezettek, mint egy lányé.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...