Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Ezért tegyél szódabikarbónát a kocsiba! Hihetetlen dologban lesz részed!

Ezért tegyél szódabikarbónát a kocsiba! Hihetetlen dologban lesz részed!

Hirdetés

Ha szeretnéd kissé megújítani a kocsi külsejét és belsejét, de nem szeretnél nagyon a pénztárcádba nyúlni, akkor nem kell messzire menned, a szódabikarbóna ugyanis megoldja a problémád!

 

Hirdetés

A szódabikarbóna meglepően sokféle módon alkalmazható. Manapság talán legtöbben gyomorégés ellen használják. Bár nagyon sok háziasszony próbálkozik vele a konyhában, fürdőszobában.

Itt nemcsak fogfehérítésre, hanem folteltávolításra is. A szódabikarbóna is doppingol, fokozza sportteljesítményt. Nagyanyáink előszeretettel alkalmazták a szódabikarbónás lábáztatást.

Különösen gyulladások, fertőzések, cukorbetegség, a szervezet savasodása, reuma és az immunrendszer gyengesége esetén ajánlott.Lássuk hogyan alkalmazhatjuk a kocsiban

kívül:

Negyed csésze szódabikarbónát keverjünk össze 1 liter meleg vízzel és közvetlenül a mosószivacsot ebbe a folyadékba mártsuk bele.

Fényesre és ragyogóan csillogóvá varázsolja a kasznit, az ablakokat, a felniket, de még a lámpákat is. Akár a kocsi belsejében is használhatjuk a piszkos kárpit megtisztításához!

belül:

Az autó kárpitja magába szívja a nem kívánt szagokat, és elég nehéz és macerás megszabadulni tőle a bolti szerekkel. Ha pedig szakemberhez viszed, egy vagyont is otthagyhatsz.

Egyszerűen csak szórj az ülésekre és szőnyegekre száraz szódabikarbónát, várj 15 percet, amíg a por magába szívja a szagokat. Porszívózd ki a kárpitot, és élvezd a frissességet!

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés