Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezért olyan különlegesek a februári születésűek

Ezért olyan különlegesek a februári születésűek

Elgondolkoztál már rajta, hogy a februári születésűek miért olyan népszerűek? Nos, az év legrövidebb hónapja korántsem a legjelentéktelenebb. Ha te is a szerelem havában születtél, akkor valóban különleges vagy.

Az ilyen gyermekek jó csillag alatt jöttek a világra és nagy dolgokra hivatottak. Ehhez kreativitásuk, szenvedélyük és elkötelezettségük segíti hozzá őket.

Magasabbak az átlagnál

Egy 2006-os tanulmány szerint a Harvardi Egyetem kutatói 21.000 gyermeket vizsgáltak és azt fedezték fel, hogy a februári születésűek 7 éves korukra már magasabbak, mint a kortársaik.

Vízöntők vagy Halak

A Vízöntők híresek intelligenciájukról és kreativitásukról, míg a Halak erős képzelőerővel, lojalitással és alázattal bírnak. Az emberbaráti ügyek mindőjükhöz közel állnak és mindig találnak módot arra, hogy segítsenek másokon.

Művészi beállítottságúak

A csillagjegyeik mögött megbújik még egy tulajdonság, amely minden februári születésűben ott rejtezik, ez pedig a művészi érzék. Egy vizsgálat szerint kiderült, hogy a február hónap egy olyan időszak az évben, amely nagy hatással van a gyermek fejlődésére és sokkal valószínűbb, hogy művésszé válik.

Nagyobb valószínűséggel válnak híressé

A Szociláis Tudományok folyóirat által végzett tanulmány 300 hírességet vett alapul és azt a következtetést vonta le, hogy a Vízöntő csillagjegy erős korrelációt mutat a híressé válással.

Születési kövük az ametiszt

Ez a követ a békesség, a bátorság, az erő és a stabilitás kövének tartják.

Ámor vigyázza romantikus kapcsolataikat

Ámor mindig a csillagjegyeik oldalán áll. A romantikus párkapcsolat nagyon fontos az életükben. Gyakran keresik a szerelmet és előbb, vagy utóbb de sikerrel járnak és boldogan élik le életüket az Igazi mellett odaadásban és hűségben.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...