Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezért jó, ha van egy Vízöntő a közeledben

Ezért jó, ha van egy Vízöntő a közeledben

Az egyik legkedveltebb csillagjegy a környezetében és ezzel valóban nem túlzunk. Biztosan neked is van legalább egy Vízöntő ismerősöd, amiért hálát kell, hogy adj, hiszen pozitívabbá teszi az életedet.

Íme, a Vízöntők legjellemzőbb tulajdonságai. Ezért vonzódnak hozzájuk olyan sokan.

Hűséges

Mindig időbe telik a bizalmába férkőzni, de ha egyszer közel kerültél hozzá, biztos lehetsz benne, hogy örökké számíthatsz rá.

Őszinte

Ki nem állhatja a hazugságokat és a kétszínűsködést. Mindig az igazat mondja és ezt másoktól is elvárja. Soha nem fog hazudni neked, még akkor sem, ha tudja, hogy megbánthat.

Optimista

Mindig képes meglátni az emberek és helyzetek pozitív oldalát. Számára a pohár félig teli és egy mosollyal mindig enyhít a feszültségen. A hibáiból tanul, nem pedig katasztrófának fogja fel azokat.

Határtalan a szeretete

Nagyon nagylelkű jegy, aki tiszta szívvel fordul mindenki felé. Soha nem gondolkozik azon, hogy túl sokat ad, vagy, hogy kihasználják. Ha szeret, nem vár cserébe semmit.

Gondtalan

Mindig a mag útját járja a saját tempójában. Kizárt, hogy a többiek után menjen vagy kövesse a divatot. Ő ennél sokkal különcebb és nem is érdekli, hogy ki mit gondol róla.

Nem ítélkezik

Soha nem tör pálcát senki felett. Elfogadja az emberek különbözőségét és nem akad fenn olyan dolgokon, amit mások felháborítónak tartanak. Mindenkivel előítéletek nélkül bánik. Az egyik legtoleránsabb jegy.

Kedves

Lényének szerves része a kedvesség. Nagyon udvarias és nagyon szívesen segít bárkinek, aki rászorul, anélkül, hogy azon gondolkodna, milyen haszna származhat belőle. Mindez egy cseppet sem esik nehezére.

Álmodozó

Köszönhetően álmodozó és filozofikus természetének, a világ számára a határtalan lehetőségek mezeje. Nem fekete-fehéren tekint a dolgokra, képes a felszín mögé látni.

Együttérző és segítőkész

Figyelmesen meghallgatja a mondanivalódat, hiszen valóban érdekli, amit közölni akarsz vele. Ha gondod akad, az őt is bántja és azonnal segít, hogy megoldást találjatok rá.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...