Kezdőlap EZOTÉRIA Ezekre a bíztató szavakra van most szükséged a csillagjegyed alapján

Ezekre a bíztató szavakra van most szükséged a csillagjegyed alapján

Időről időre előfordul, hogy elgyengülünk, hullámvölgybe érkezünk, kilátástalannak látjuk a helyzetünket és nehéz elképzelni, hogy egyszer jobb lehet. Az ilyen erőtlen pillanatokban mindig jól jön egy bíztató szó, amire támaszkodva tovább haladhatunk az utunkon.

Minden csillagjegy talál a maga számára egy kis fogódzkodót.

Kos

Túl fogsz jutni rajta. A stressz és a fájdalom nem tarthat örökké. A helyzeted csak átmeneti és pár hónap múlva már csak emlék lesz az egész.

Bika

Jelen pillanatban talán szörnyű ez az egész, de hamarosan meg fogod lepni magad. Nagy dolgokat fogsz elérni, mivel képes leszel tovább haladni azon az úton, amit kitűztél magadnak.

Ikrek

Ne akarj visszavágni senkinek azzal, hogy megmutatod, az adott személy nélkül mi mindenre vagy képes. Vegyél revansot úgy, hogy megtanulod magadat szeretni és kihozni az adott lehetőségeidből a legtöbbet.

Rák

Megérdemled a boldogságot. Ne hagyd senkinek, hogy ennek az ellenkezőjéről meggyőzzön. Jószívű, tiszta ember vagy, olyan, akit ritka manapság találni. Bárki szerencsésnek mondhatja magát, aki összekötheti veled az életét.

Oroszlán

Végül minden erőfeszítésed kifizetődik. Nem a semmiért küzdesz. A kemény munkád gyümölcsét nemsokára learathatod, de még várnod kell egy kicsit. Éppen ettől lesz olyan értékes.

Szűz

Ne hagyd, hogy egy csalódás kiölje belőled a szerelem iránti hitet. Egyetlen hibázás miatt nem szabad feladnod az álmaidat. Egy rossz nap nem lehet ok arra, hogy az egész életedet bukásként éld meg.

Mérleg

Megérdemled, hogy szeressenek. Megérdemled, hogy válaszoljanak neked. Megérdemled a párkapcsolatot. Aki az ellenkezőjét érezteti veled, arra nem szabad tovább egy percet sem áldoznod.

Skorpió

Nem ugyanaz az ember vagy, aki egykor voltál. Megváltoztál. Fejlődtél. Ne aggódj továbbra is azon, amit a múltban rosszul csináltál. Előre tekints és a jövőd építésével foglalkozz ezután.

Nyilas

Ne legyél olyan kemény önmagaddal. Ne becsüld alá magad többé. Ne kezeld magad úgy, mint egy koloncot, hiszen senki nem tekint rád akként. Ahogyan magadat látod az egy torz kép.

Bak

Büszkének kellene lenned magadra amiatt, amit eddig elértél és nem azon rágódni, hogy mi az, ami még hiányzik az életedből. Ne várj el ennyire sokat magadtól. Mindent fantasztikusan csinálsz.

Vízöntő

Erősebb vagy, mint hinnéd. Sokkal több és nagyobb dologra vagy képes, mint ahogy te azt gondolod. Többet is elbírsz, mint amit valaha elképzeltél. Ha beleveted magad az életbe, megtudod.

Halak

Nem fogod mindig ennyire elveszettnek érezni magad. Nem fogsz örökké ilyen magányos lenni. Rá fogsz jönni, hogy mit akarsz elérni ebben az életben és arra is, hogyan viszonyulj másokhoz és önmagadhoz, hogy tökéletesen érezd magad.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...