Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ezek a csillagjegyek fognak 2019-ben örök hűséget esküdni!

Ezek a csillagjegyek fognak 2019-ben örök hűséget esküdni!

A házasság egy életre szóló szerelmi kapcsolat, az összetartozás legcsodálatosabb kifejeződése. Minden nő álma az, hogy egyszer a hófehér ruhában álljon az oltár előtt, minden férfi arra vágyik, hogy élete szerelmével kimondhassa a boldogító igent.

Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, akik 2019-ben biztosan az oltár előtt fognak állni!

Ikrek

Számodra ez a “mindent vagy semmit” éve lesz. Úgy tűnik, hogy végre eljött az érzelmi kiteljesedés időszaka is, ebben az évben minden bizonnyal az oltár elé fogsz állni kedveseddel. Csak akkor tedd meg ezt a lépést, ha tényleg, 100%-ig biztos vagy benne, hogy ezt akarod. Ha nem, akkor jobb, ha átgondolod, hogy mi is az, amit el szeretnél érni az életben.

Bak

Nagyon szenvedélyes lesz számodra a 2019-es év, érzelmileg felfűtött időszak vár rád, ami nem is csoda, hiszen nagyon nagy döntés előtt állsz. Bizalom, tisztelet, szerelem, hűség-ha mindez megvan a párkapcsolatodban, akkor nyugodt szívvel mondhatod ki a boldogító igent. Egy percig se aggodalmaskodj, ha úgy érzed, hogy a szíved érte dobog, és ő a nagy Ő számodra, akkor nyugodtan bízhatsz a megérzéseidben.

Halak

Ebben az évben minden bizonnyal te is a házasulandók táborát fogod szaporítani, és ez az életesemény nagyon jó hatással lesz rád, hiszen végre kiteljesedettnek érezheted az életed. Lehet, hogy kisebb súrlódások vannak a párkapcsolatodban, de hidd el, ezek csak átmeneti problémák. Nyugodtan kimondhatod a boldogító igen, hiszen nálatok jobban összeillő párt, keveset találni.

tudasfaja.com

loading...