Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ez volt a 2017-es éved legjobb döntése a csillagjegyed alapján!

Ez volt a 2017-es éved legjobb döntése a csillagjegyed alapján!

A 2017-es évnek hamarosan a végére érünk. Biztos te is gyakran vetsz számot az életeddel, így az új esztendő közeledtével. Hogyan telt, miket értél el és mik azok a dolgok, amikért ezentúl is töretlenül harcolni fogsz.

Lássuk, mi volt ebben az évben a legjobb döntésed a csillagjegyed alapján!

Kos (március 21 – április 19)

Egész életedre az jellemző, hogy előre gondolkozol és mindig a többiek előtt jársz egy lépessel. Ez nem véletlenül van így. Nagyon sok dolog van az életben, amit el akarsz érni és meg akarsz tenni és úgy gondolod, hogy nincs idő a pihenésre. Ennek azonban meg van az ára és ezt te is jól tudod, így végre idén eldöntötted, hogy nem hagyod, hogy akkor nyomás legyen rajtad ezentúl. Meg akarod tanulni jobban megélni a jelen pillanatot és megtapasztalni a csodát, amit a szellemedre gyakorol.

Bika (április 20 – május 21)

2017-ben végül eldöntötted, hogy csak azokat a dolgokat fogod ellenőrzésed alá venni, amiket képes vagy kontrollálni és semmi többet. Végre képes leszel elengedni azokat a dolgokat, amik felett nincs hatalmad. Végre elfogadod, hogy mások szabad emberek és ekképpen szabadon cselekedhetnek, nem kényszerítheted őket, hogy ugyanazt akarják, amit te szeretnél.

Ikrek (május 22 – június 21)

Ebben az évben végre rájöttél, hogy nem olyan fontos, hogy megtartsd magadról azt a látszatot, amit mindig is fenn akartál tartani. Mint egy igazi Ikrek, nagyon fontos számodra az önbecsülésed és éppen ezért sok problémádat megtartod magadnak. 2017-ben viszont úgy döntöttél, hogy megnyílsz, nem erőlködsz tovább és másoknak is megengeded, hogy láthassák sebezhető oldaladat is.

Rák (június 22 – július 22)

Mint Rák, nagyon gondoskodó vagy, mindaddig, amíg fel nem ismered, hogy kihasználnak. Ebben az évben a legjobb döntésed az volt, hogy végre nem hagytad, hogy továbbra is lábtörlőnek használjanak. Nem engeded, hogy bárki kihasználja a kedvességedet és átsétáljon rajtad, amikor csak ahhoz van kedve.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

A 2017-es éved legjobb döntése az volt, hogy végre felismerted, te is sebezhető vagy. Mint Oroszlán, jellemzően nagyon magabiztosnak és keménynek akarsz tűnni, de ebben az évben megérteted végre, hogy mindenkinek van sebezhető oldala és ezeket be kell ismerned ahhoz, hogy javítva rajtuk fejlődhess, és a legjobbat hozhasd ki magadból.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mindig is hajlamos voltál rá, hogy az életedben felmerülő összes problémát te magad oldd meg. De 2017-ben végre eldöntötted, hogy hagyod felszínre kerülni a gyengeségeidet. Magas mércét állítottál fel magaddal szemben, de rájöttél, hogy ennek árán teljesen kimerülhetsz, így végre képes vagy másoktól is elfogadni némi segítséget.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Túlságosan felvetted a békefenntartó szerepét, ezért sokan úgy gondolják rólad, hogy nincsenek is igazi elveid. Úgy vélik, hogy nincs is konkrét álláspontod, így ennek az évnek a legjobb döntése az volt, hogy végre erősebbé és bátrabbá váltál és kiállsz a meggyőződéseid mellet. Most már kényelmesebb és magabiztosabb vagy az élethelyzeteidben, mert végre stabilan állsz a földön.

Skorpió (október 23 – november 22)

Már nem érzed azt folyamatosan, hogy másokat le kell köröznöd. 2017-ben végre úgy döntöttél, hogy nem arra fókuszálsz, mások hogyan élik az életüket. Többé nem mások tetteihez méred a sikereidet, hanem elégedett vagy azzal, hogy az életedet a saját normáidhoz mérten vezetheted.

Nyilas (november 23 – december 21)

A legjobb döntésed az évben az volt, hogy végre szembe mersz nézni a problémáiddal. A múltban mindig igyekeztél azokat a szőnyeg alá söpörni, mintha attól megszűntek volna. Most már bátrabb és magabiztosabb vagy és arra törekszel, hogy megoldd ezeket.

Bak (december 22 – január 20)

Lejjebb adtál az önmagaddal szemben támasztott elvárásaidból és nem akarod azonnal elérni a lehetetlennek tűnő feladatokat is. Ez volt a legjobb döntés, amit ebben az évben meghozhattál. Mint Bak, nagyon optimista vagy, néha túlságosan is. Gyakran előfordul, hogy többet akarsz markolni, mint amennyit képes lennél megfogni. Fontos, hogy felismerted a határaidat és azon belül igyekszel elérni a legtöbbet, ami végeredményben mindig sikerül is.

Vízöntő (január 21 – február 18)

Ebben az évben végre eldöntötted, hogy érzelmileg megnyitod magad. Mindig igyekeztél úgy alakítani az életedet, hogy emocionálisan független tudj maradni mindentől, ami körülvesz téged, de idén megtanultad azt, hogy mekkora értéket képvisel az érzelmi kötődés.

Halak (február 19 – március 20)

Az idei év legjobb döntés az volt számodra, hogy az önfejlesztés útjára léptél. Hosszú ideig megelégedtél azzal, aki eddig voltál és ennek eredményeképpen stagnáltál is, megállt a növekedése. Azonban ebben az évben ez megváltozott és azon kezdtél el dolgozni, hogy továbbra is fejleszd magad és elérd az újabb és újabb állomásokat az életedben.

loading...