Kezdőlap EZOTÉRIA Ez történik a lélekkel az öngyilkosság után!

Ez történik a lélekkel az öngyilkosság után!

Hirdetés

Azok, akik elgondolkodtak már rajta, vajon mi történhet azokkal a lelkekkel, akik azt választják, hogy maguk vetnek véget a földi létezésüknek, igyekszünk egy kis betekintést nyújtani.

 

Hirdetés

Minden egyes lélek különbözik egymástól és nem létezik olyan forgatókönyv, amelyet bárkire rá lehetne húzni. Amit azonban elmondhatunk, az az, hogy az öngyilkosság után a legtöbb lélek nem távozik azonnal.

Gyakran előfordul, hogy részt vesznek a saját temetésükön, jelen vannak egy ideig és tudatni akarják ittlétüket.

Több okból nem lépnek át azonnal a túlvilágra.

Gyakran üzeneteik vannak azok számára, akik a szeretteik voltak. Addig próbálnak jelen maradni, amíg ezeket át nem adják, és meg nem tisztulnak a negatív energiáktól.

Ugyanakkor arra is várnak, hogy a szeretteik biztosítsák őket, hogy minden rendben van és nyugodtan távozhatnak. Ez felhatalmazza őket az áthaladásra és segít nekik megszabadulni a bűntudattól.

Sokan bűntudattal küzdenek, legfőképpen azokért, akiket maguk mögött hagytak és ezzel fájdalmat okoztak nekik. Szomorúság, düh és zavarodottság energiái is körbelenghetik őket. Ha biztonságban érzik magukat és úgy döntenek, hogy előrébb lépnek egy kicsit, még mindig lesz egyfajta fal előttük, ami mögül nehezen bújnak elő.

Ha egy öngyilkosság áldozata soha nem kap engedélyt az átkelésre, örökre itt kell maradnia?

Nem. Csakúgy, ahogyan mindenki másnak, nekik is van egy szellemi támogató csapatuk, ami segíteni fogja őket. Azonban a legnagyobb rész még mindig az övék, hogy megengedhessék maguknak a távozást. Általában sok dolguk van még, többek között, hogy megbocsássanak maguknak és másoknak, megtanuljanak bizonyos leckéket és elengedjék a negatív energiákat. Ha ezt a folyamatot megkezdik, egyre magasabbra emelkedhetnek.

Az öngyilkosság valójában megkönnyebbülést eredményez számukra.

Ez a forgatókönyv sokkal kevésbé gyakori, de megtörténhet. Általában az ilyen esetekben a személy mentális vagy fizikai betegséget hagy maga után és már nem bír tovább a fizikai létben maradni. A döntését nem kérdőjelezte meg. Sokszor megkönnyebbül a tettétől.
Általában lefoglalja őket az élet leckéivel való belső munka. Ugyanakkor ezek a szellemek feladatul választják, hogy olyanoknak segítenek, akik hasonló dolgokat tapasztalnak az életben, esetleg egy családtagot, akinek szüksége van rájuk, támogatnak valamiben.

Nagyon fontos biztosítani a szellemeket arról, hogy megbocsátást nyernek és engedélyt kapnak arra, hogy a fénybe léphessenek. Bár mindenképpen eljutnak oda, vigasztaló számukra, hogy támogatást kaphatnak hozzá.

tudasfaja.com

Hirdetés