Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez telitalálat! Ebből a csillagjegyből válik a legjobb feleség!

Ez telitalálat! Ebből a csillagjegyből válik a legjobb feleség!

Az asztrológusok szerint minden csillagjegy más-más tulajdonságokkal rendelkezik, így arra is pontosan lehet következtetni a születési dátum alapján, hogy kiből milyen feleség válik.

 

Kos:

mindig, mindenben támogatja a férjét. A legjobb tudása szerint segíti, hogy eléje a kitűzött célokat. Teljesíti a családi és házastársi kötelességeit, de nem adja fel saját álmait sem. Nagyon aktív, szeret szervezkedni, féltékeny típus.

Bika:

egy igazi háziasszony típus, szeret a gyerekekkel foglalkozni. Szerinte a fér dolga a családi kassza és a biztonság biztosítása.

Ikrek:

kissé pajkos, de házasság után hajlandó változni. Rajong a férjéért, de fontos számára, hogy ugyanazon az intellektuális szinten legyen, mint ő.Rák:

ő az ideális feleség típus. Érzékeny, hűséges, kiváló szerető és remek anya. Szereti, ha a férje védelmezi és támogatja mindenben.

Oroszlán:

nagyon szeret szervezkedni, intézkedni, de közben nem hanyagolja el a háztartási teendőket sem. Ambiciózus típus, ideális feleség. Gyönyörű, érzéki és hűséges.

Szűz:

elemző típus. A házasságban hűséges és érzékeny. Képes mindent kézben tartani, de szüksége van egy felelősségteljes férjre. Kissé rideg, távolságtartó alkat.Mérleg:

nőies, vonzó, éppen ezért rengeteg csodálója akad. A házasságban mindig a harmóniát és az egyensúlyt keresi, imád feleség lenni. Olyan férjet keres, aki biztosítja számára a kényelmet és a luxust.

Skorpió:

komolyan veszi a házasságot, csak ahhoz megy hozzá, akit igazán szeret. Elvárja, hogy a férje szeresse és tisztelje, így ő is mindent megtesz a boldog családi életért. Energikus és szenvedélyes, de, ha a férje nem felel meg az elvárásainak, lelépik gondolkodás nélkül.

Nyilas:

okos és barátságos. Mindenben támogatja a férjét. Nem szereti az egyhangúságot, ezért biztosítani kell számára mindig valami újat. A legfontosabb számára, hogy a férfinak legyen humorérzéke.Bak:

a nyugodt, családias élet a legfontosabb számára. Kicsit hűvös és tartózkodó, de hűséges. Rajong a partneréért, de nem mindig tudja kellőképpen kifejezni érzéseit.

Vízöntő:

érzékeny és barátságos. Nem szereti a kötöttséget, de, ha talál valakit, akkor képes “lekomolyodni”. Őszinte, kimutatja az érzéseit, viszont nem egy konyhatündér. Ha rutinossá válik egy kapcsolat, könnyen továbbáll.

Halak:

nőies és érzékeny. Szüksége van egy erős férfira, aki átsegíti az élet nehézségein. Nem tágít a házasság ötlete mellől, még akkor sem, ha nem a legjobb választás. Bízik benne, hogy következőkor nagyobb szerencséje lesz.

Szerző: tudasfaja.com

loading...