Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez az 5 csillagjegy nehéz nyárnak néz elébe – Reméljük te nem...

Ez az 5 csillagjegy nehéz nyárnak néz elébe – Reméljük te nem vagy köztük!

Hirdetés

A nyárnak varázslatosnak kell lennie, igaz? Egyszerűen úgy érezzük magunkat ilyenkor, mint a diák, aki letudja az iskolát és elégedetten néz a vízparti nyaralások, izgalmas kalandok és romantikus találkozások elé. Ez a szezon mindenkinek az önfeledtségről, a szabadságról és a szórakozásról szól. 

 

Hirdetés

Amikor a nyár negatív érzésekkel és gondokkal teli, az olyan, mintha az egyik legnagyobb örömforrástól fosztanának meg minket az életben. A valóság azonban sajnos az, hogy a nyár nem mindig a legkönnyebb időszak az életünkben. Ezek a csillagjegyek idén ezt meg is fogják tapasztalni.

Kos: Frusztrált lehetsz amiatt, hogy milyen lassan haladnak a dolgok

Az uralkodó bolygód, a Mars június 26-tól augusztus 27-ig hanyatlóban lesz. Ez az a bolygó, amely a természetes jellemvonásaidat, mint szenvedély és versenyképesség megerősíti. Ha a bolygó pályája lefelé ível, akkor az nehézségeket okozhat neked. A Mars hanyatlása valóban képes lelassítani a dolgokat. A veleszületett türelmetlenséged pedig időnként elviselhetetlenné teszi ezt a folyamatot. Ahelyett, hogy engednéd ezt a frusztrációt felépülni, inkább kösd le magad valamivel, mint például a testmozgás.

Ikrek: Időnként túlzottan stresszesnek érzed magad

A Merkúr hanyatlása július 26. és augusztus 19. között lesz tapasztalható a jegyedben. Mivel ez az uralkodó bolygód, ezért sokkal nehezebben fogod megélni ezt, mint bárki más. Szétszórtabbnak és sokkal idegesebbnek fogod érezni magad a szokásosnál. Belefuthatsz útlezárásokba, elfelejthetsz találkozókat és képes leszel rá, hogy a legrosszabb időben mondd ki a legrosszabb dolgokat. A legjobb az lesz, ha előre megtervezel mindent és alaposan átgondolod a szavaidat, mielőtt megszólalnál.


Szűz: A hibák időszakán kell keresztülmenned

Az uralkodó bolygód, a Merkúr hanyatlóban lesz július 6-tól augusztus 19-ig. Ez rád kifejezetten kemény hatással lesz. Eddig is elég sok frusztrált energia áramlott benned, de a Merkúr hanyatlása nyomán úgy érzed majd, mintha a belső világod egy kavargó örvény lenne. Nehéz jól csinálni a dolgokat, amikor stressz alatt érzed magad, ezért fontos, hogy mindent alaposan ellenőrizz, és mindenre duplán figyelj oda, amibe belefogsz.

Skorpió: Úgy érzed, mintha valami blokkolná az energiádat

A Mars és a Plútó egyaránt uralkodó bolygóid. Amikor Mars csatlakozik Plútóhoz a hanyatlásban, ami június 26-án veszi kezdetét, teljes zavargást élhetsz át a világodban. Szeretnél falat húzni magad köré önmagad védelmére, mert úgy érzed, hogy a külső erők túlterhelnek téged. Vonzó lehet az otthon töltött idő gondolata és érdekes módon ez a sok énidő rengeteg spirituális tapasztalattal fog gazdagítani.


Bak: Ez a nyár tanulási tapasztalat lesz

A Szaturnusz április 17-e óta hanyatlóban van, ami zavarossá teszi az életed. Ez a hanyatlás egész nyáron átível majd és szeptember 6-án ér véget. Mivel a Szaturnusz az uralkodó bolygód és ez a hanyatlás akkor történik, amikor a Szaturnusz a Bakban van, ezért a hatása kifejezetten erős lesz. Sok kihívással arra fog késztetni, hogy újra megtanuld, mi a felelősségvállalás és a produktív cselekedetek fontossága. Sok dologra meg fog tanítani téged.

tudasfaja.com

Hirdetés