Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez az 5 csillagjegy kettős életet él. Ne hagyd, hogy bármelyik is...

Ez az 5 csillagjegy kettős életet él. Ne hagyd, hogy bármelyik is palira vegyen!

Hirdetés

Észrevetted már, hogy mennyire különbözhet egyik ember a másiktól, és hogy ezt milyen nagymértékben képes befolyásolni a csillagjegye? A 12 zodiákus egyes tulajdonságokat illetően külön-külön kategóriákba is besorolható. 

Vannak a csillagjegyek között olyanok, akik esetenként, mintha kettős életet élnének. Egyik pillanatban ilyenek, a másikban teljesen máshogyan viselkednek. Sokszor nem is lehet követni őket. Elsőre talán minden a helyén van velük, de idővel szépen lassan kimutatják a foguk fehérjét.

Hirdetés

Ikrek

A legnagyobb jóindulattal is kifejezetten zavaros teremetések. Első pillantásra nagyon kedvesek és szórakoztatóak, de minél jobban megismered őket, rájössz, hogy mennyire nehéz velük az élet időnként. Nagyon kíváncsiak, állandóan beszélnek, folyamatosan gyűjtik be az információkat maguk körül és soha nem felejtenek el semmit. Egy szempillantás alatt képesek a hangulatváltozásra. Lehet, hogy egyik nap még beszélnek veled, a másik nap pedig már elvágtak az életükből.

Skorpió

Amikor megismerkedsz velük, képesek elhitetni veled, hogy egész életedben melletted lesznek, de ahogy az idő halad előre és nem marad fenn bennük az érdeklődés, lassan kicsusszannak a fogásodból. Nagyon magabiztosnak és lazának adják elő magukat egy darabig, majd megmutatkozik a féltékeny és birtokló természetük.

Szűz

Első ránézésre egy egészen félénk és érdeklődő típus, de ha közelebb kerülsz hozzá, megtudod, hogy mennyire kritikus, és elemző tud lenni. Idővel nagyon hideggé válhat, még ha az elején kedvesen is viselkedett veled, ami eléggé zavarba ejtő. Két véglet között mozog, ez igaz, viszont abban biztos lehetsz, hogy hűséges személy.

Mérleg

Érdekes, de elsőre velük kapcsolatban az ember azt érezheti, hogy nagyon önző és beképzelt típusok, akikkel nehezen lehet kijönni. Azonban, ha hagysz nekik időt, hogy felfedjék igazi énjüket, kiderül róluk, hogy kifejezetten érzelmesek és kedvesek. Gyakran emelnek falat a szívük köré és csak azokat engedik be, akik elég kitartóak.

Bika

Nagyon sokat adnak annak, akit igazán fontosnak tartanak. Mindig lehet rájuk számítani, soha nem hagyják cserben a szeretteiket. Első találkozásra igazán kellemes a természetük, de idővel kimutatják a foguk fehérjét. Hajlamosak rá, hogy addig hagyjanak duzzadni egy őket zavaró tényezőt, amíg egyszer csak föl nem robbannak miatta. A másik félnek fogalma sem volt, hogy egyáltalán létezik a probléma, a Bika azonban végig tudta, csak nem tett róla említést.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés